| csodobass.blog.hu | Zenei hírek | Koncertek | Fesztiválok | Zenekarok | Galériák | Lemezajánló | Klip | 100% Rock |

csodobass music

ELMARAD OZZY BUDAPESTI KONCERTJE

2023. február 02. - csodobass music

Ozzy Osbourne eredetileg 2019-re tervezte Európa-turnéját, amelyet azóta többször is el kellett halasztania, és most bejelentette, hogy az idei koncertek is elmaradnak, köztük a budapesti fellépés is.

ozzy_judas_2023_budapest_9.jpg

"Ez az egyik legnehezebb hír, amit valaha meg kellett osztanom a hűséges rajongóimmal. Mint tudjátok, négy évvel ezelőtt volt egy komoly balesetem, amelyben megsérült a gerincem, azóta pedig csak egy cél lebegett a szemem előtt: az, hogy végre visszatérhessek a színpadra. A hangom rendben van, de sajnos fizikailag még három műtét, több őssejtkezelés, rengeteg fizikoterápia és mindenféle ultramodern beavatkozás után is gyenge vagyok. Igazán megtisztelő, hogy ilyen régóta őrzitek a jegyeteket, de alapos mérlegelés után be kellett látnom, hogy nem tudnám megtartani a tervezett európai és brit turnémat, mert egyszerűen nem bírnám az utazást. Higgyétek el, mindennél jobban felbasz, hogy csalódást kell okoznom a rajongóimnak! Sosem gondoltam volna, hogy így ér majd véget a turnés karrierem, de a csapatom már keresi a megoldást, hogy hogyan koncertezhetnék anélkül, hogy városról városra, vagy éppen országról országra kelljen utaznom. Köszönöm a családomnak, a zenekaromnak, a stábomnak, régi barátaimnak, a Judas Priest-nek és persze a csodálatos rajongóimnak a végtelen elkötelezettséget, hűséget és támogatást, amely lehetővé tette, hogy olyan életem lehessen, amilyenről álmodni sem mertem! Mindenkit ölelek..."
ozzy_2022.jpg
A LIVENATION KÖZLEMÉNYE:
.
Sajnálattal értesítjük a rajongókat, hogy a 2023. május 17-re a Budapest Arénába meghirdetett Ozzy Osbourne koncert - ahogyan a teljes turné - lemondásra került. Ozzy közleménye: „Őszintén bánom, hogy noha egész idő alatt mindannyian türelmesen ragaszkodtattok a jegyeitekhez, de most jutottam el arra a felismerésre, hogy fizikailag nem vagyok képes végigcsinálni a közelgő európai turnét, mert nem tudnék megbirkózni a szükséges folyamatos utazással”
A belépőjegyek visszaváltásának részleteiről az online vásárláskor használt email címen, illetve a hivatalos weboldalainkon keresztül hamarosan tájékoztatjuk a jegytulajdonosokat.
Köszönjük türelmüket és megértésüket.
.
(forrás és képek: Rockbook magazin, livenation.hu)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://csodobass.blog.hu/api/trackback/id/tr3218039470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása