| csodobass.blog.hu | Zenei hírek | Koncertek | Fesztiválok | Zenekarok | Galériák | Lemezajánló | Klip | 100% Rock |

csodobass music

Megyabass - Idén is lesz basszustábor

Közel egy hét tanulás és szórakozás Felsőörsön...

2019. április 30. - Baranyi. Ági

Megyaszay István neve sokaknak ismerős lehet, hiszen nem csak kis hazánk egyik legjobb basszusgitárosa a Kőbányai Zenei Stúdió szaktanára, de alapítója is a neve alatt fémjelzett tábornak. A Megya Basszustábor 2015-ben alakult az ország első csak basszusgitárosoknak szóló táboraként kísérleti jelleggel. Azóta minden évben megrendezésre kerül és folyamatosan bővül, egyre nagyobb érdeklődéssel övezve.

megyabass03.jpg

megyabass02.jpg

A táborban uralkodó fantasztikus közösségi hangulaton túl többféle előadással és workshoppal lehet csiszolni ismereteinket:
- Hangszer és hangszerész bemutatók - simogatók
- Erősítő, effect és koncerttechnika bemutatók
- Tudásszintnek megfelelő egyéni és csoportos foglalkozások
- Neves basszusgitáros, dobos és egyéb hangszeres vendégek interaktív előadásai
- Egymástól való tanulás, ötletek-tippek megosztása, projektmunka

A tábor lakói közel egy héten át tanulhatnak a szakma legjobbjaitól 2019. Június 17. és 21. között Felsőörsön a Snétberger Zenei Tehetség Központban.

A Megyabass küldetése: "A tábor célja, hogy útmutatást adjon a basszusgitározni vágyóknak, mind magas szintű technikák, elmélet és zenei gondolkodás, mind pedig hangszerismeret, karbantartás, beállítás valamint bármilyen basszusgitározáshoz, koncertezéshez kapcsolódó egyéb tudnivalók terén.
Fontos volt a tábor létrehozásánál a közösségi értékekre való alapozás is, hogy ezen művészeti ág művelői legyenek bármilyen szinten is, tudják segíteni és támogatni egymást a táboron kívül is.
"

megyabass01.jpg

“A basszusgitár színtiszta szenvedély, melyben elragad minket az érzelmek teljes spektruma. Osszuk meg egymással ezt a szenvedélyt és rengeteget tanulhatunk egymástól!”  - Megyaszay István -

megyabass04.jpg

Életképek a Megyabass korábbi táborából:

megyabass05.jpg

megyabass06.jpg

További infó a Megyabass táborról a Megyabass fb oldalán. Regisztráció a megyabass@gmail.com címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://csodobass.blog.hu/api/trackback/id/tr3814795686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása