| csodobass.blog.hu | Zenei hírek | Koncertek | Fesztiválok | Zenekarok | Galériák | Lemezajánló | Klip | 100% Rock |

csodobass music

Watch My Dying, Omega Diatribe és Red Swamp az Akváriumban

Koncertajánló: 2019. November 29. Budapest, Akvárium Klub

2019. október 27. - csodobass music

Rendhagyó extrém metal est az Akvárium Kiss Hall-ban, ahol a Watch My Dying és az Omega Diatribe házigazdáskodásával, a budapesti füstös, stoner brigád, a RED SWAMP lesz a vendég! Kötelező program a fővárosi és vidéki underground metal arcoknak, Budapest szívében.

akv01.jpg

wmd001.jpg

WATCH MY DYING:
Az 1999-ben alakult Watch My Dying a tavalyi szünet után jubileumi évet tart. Régi albumok újrakiadásával, fesztiválfellépésekkel, születésnapi nagykoncerttel, és a megszokott zenekaros pólók és merch cuccok mellett saját márkájú kézműves szappan megjelentetésevel ünnepeltük a kerek dátumot. Az év hátralévő részét végigkoncertezzük, és emellett új dalokon dolgozunk. Az akváriumos rendezvényre a megszokott "bestof" dalok helyett egy kevésbé nyilvánvaló, elmélyültebb műsorral készülünk.
∎ Weboldal:
http://www.watchmydying.com
∎ Facebook:
https://www.facebook.com/watchmydying

od01.jpgOMEGA DIATRIBE:
Az underground szerelmeseinek minden bizonnyal nem kell bemutatni a budapesti Omega Diatribe zenekart, akik zord és agresszív zenéjükkel valósággal berobbantak a hazai köztudatba 2012-ben a debütáló Iapetus c. lemezükkel. Az ezt követő Abstract Ritual c. lemezük csak megerősítette a pozíciójukat a hazai szcénában, Kevin Talley-vel (ex-Suffocation/Six Feet Under/Chimaira) a dobok mögött.
Számtalan hazai és európai turné után a zenekar tavaly megjelent Trinity című harmadik lemeze nem kisebb porduceri név szárnyai alatt készült, mint a dán Tue Madsen-é (Meshuggah/Ektomorf/Suicide Silence), akinek kiváló munkája végett a zenekar első helyen landolt az 'Év legjobb stúdióprodukciója' kategóriában a HangSúly Zenei Díjon,
továbbá elnyerték az 'Év koncertzenekara' titulust is. Aki koncertjükön jár, minden bizonnyal egy maradandó élménnyel távozik a helyszínről. Nem lesz ez másképp az Akváriumos koncert esetében sem!
∎ Weboldal:
http://www.omegadiatribe.com
∎ Facebook:
https://www.facebook.com/omegadiatribe

rs01.jpgRED SWAMP:
Red Swamp Magyarország egyetlen szmóker-metal zenekara: mocskos déli stoner cuccról van szó, ahol a Pantera súlya keveredik a Down dallamosságával, Sabbathos füstköntösben, Clutchos lendülettel. A banda jövőre lesz 5 éves és már a harmadik nagylemezükön dolgoznak, a Tiszassippi és Desertdrive albumaik itthon és külföldön is elismerő visszhangot kaptak. Talentométer fődíjasok, Éter Feszt díjazottak, Hangfoglaló támogatottak, Wacken Metal Battle veteránok. Féktelen, közvetlen és hangos koncertjeikről ismertek, ahogy azt már jó pár külföldi és magyarországi fesztivál és klub megtapasztalhatta.
∎ Facebook:
https://www.facebook.com/redswampband

 
⍌ JEGYÁRAK:
∎ Early bird: 1400 Ft
∎ Kedvezményes elővételes: 1900 Ft
∎ Elővételes (Nov 29. 00:00-ig): 2200 Ft
∎ Normál: 2500 Ft

☎ +36 30 860 3368

A programváltozás jogát fenntartjuk.

További infó az esemény oldalán.

(forrás és képek: Watch My Dying, Omega Diatribe, Red Swamp)

A bejegyzés trackback címe:

https://csodobass.blog.hu/api/trackback/id/tr515249806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása