| csodobass.blog.hu | Zenei hírek | Koncertek | Fesztiválok | Zenekarok | Galériák | Lemezajánló | Klip | 100% Rock |

csodobass music

A FEZEN is üzent a fesztiválozóknak

2020. április 15. - csodobass music

Drága Fezenesek! Nyilván hozzánk hasonlóan kilátástalanul kémlelitek a jövőt: mikor lesz vége, milyen következményei lesznek, segít-e valaki vagy teljesen magunkra maradunk, stb. A medve és a járvány nem játék, ezt már nagyjából tudjuk. A napokban megjelent egy nyílt levél az ország 32 szervezőjének összefogásával ( http://kreativ.hu/cikk/klubok_fesztivalok_nyilt_level ), amit természetesen mi is aláírtunk, hiszen muszáj nektek is tudnotok - látnotok, hogy senki nem magára költi a pénzeteket, aki esetleg nem tudja visszaadni az elővételes jegyetek árát...

fezenuzenet.png

... A FEZEN (FEZEN Fesztivál, Fezen Klub, Petőfi Kultúrtanszék) politikája ezzel kapcsolatban az, hogy amennyiben nem tudunk megtartani bármilyen eseményt, akkor minimálisan adunk egy pót dátumot, vagy visszatérítjük a belépőjegyek árát.

A kluboknál gyakorlatilag készre szervezett őszi - téli szezon vár Benneteket, a fesztivál esetében szervezés alatt van egy pót dátum, ha július végéig nem lazul a hurok és egyeztetünk az előadókkal arról is, hogy kössük át 2021-re a fellépésüket, ha idén hatósági tiltás esetén nem tudnánk megtartani a FEZEN-t. Természetesen hisszük, hogy a helyes út az, ha egy elmaradt szolgáltatás esetén visszatérítjük a belépőjegyek árát. Dolgozunk rajta, hogy olyan alternatívákat kínáljunk Nektek, hogy eszetekbe se jusson visszakérni.

A fenti nyílt levél ( http://kreativ.hu/cikk/klubok_fesztivalok_nyilt_level ) elemi célja csupán az, hogy segítsétek a szervezőket, klubokat, előadókat azzal, hogy lehetőség szerint bizalmat szavaztok a kedvenc helyeiteknek, szervezőiteknek azzal, hogy nem veszitek ki a rendszerből a pénzt, hanem bent hagyjátok, kifejezetten azzal a céllal, hogy ne zárjanak be a helyek, ne legyen még több munkanélküli az országban és, hogy a kedvenc előadóitoknak legyen lehetőségük még találkozni Veletek! Biztosak vagyunk benne, hogy minden társunk, aki aláírta ezt a levelet csupán azt kéri, hogy használjátok fel egy későbbi időpontban a jegyeteket nem pedig azt, hogy mondjatok le arról.

Szóval, belátásotokat és bizalmatokat kérjük mindannyiunk nevében, hiszen ez a történelmi helyzet mindenki számára ismeretlen, nincsen rá bejáratott protokoll.

A FEZEN biztosan nem hagy cserben Benneteket!

Hamarosan találkozunk és vigyázzatok magatokra/egymásra!

Maradjatok otthon!

(forrás és képek: Fezen Fesztivál)

A bejegyzés trackback címe:

https://csodobass.blog.hu/api/trackback/id/tr915615484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása