| csodobass.blog.hu | Zenei hírek | Koncertek | Fesztiválok | Zenekarok | Galériák | Lemezajánló | Klip | 100% Rock |

csodobass music

CityRocks - The Show Must Go On bemutató

2020. április 19. - csodobass music

Kedves Zenészbarátaink! Megdolgoztattatok bennünket, mert arra számítottunk, hogy jó esetben 40-50-en küldtök majd videót a Queen The show must go on című örökbecsűjét feldolgozó home flashmobhoz. Nos, végül 200 produkciót kaptunk Tőletek. De ezzel végeredményben még több örömet szereztetek nekünk, mert minden egyes felvétel megható volt számunkra. Tudjuk, hogy nagyon szeretnétek már látni a végeredményt, de a buzgóságotoknak köszönhetően a vártnál jobban elhúzódott a szerkesztés, vágás, hangkeverés. Viszont: ELKÉSZÜLT! Látva a végeredményt, csak a hála, a nagyrabecsülés és a tisztelet hangján tudunk szólni Rólatok. Csodálatos művészek és emberek vagytok, és számunkra is talán most derült ki igazán, hogy milyen közösséggé tettétek a három évvel ezelőtt útjára indult kezdeményezésünket...

cityrock2020.jpg

... Ami a kész klipet illeti: a nagyon sokadik átnézés és katalogizálás, és vágás után tudtuk megoldani, hogy mindenki többször szerepeljen benne. Ugyanakkor vannak olyanok, akik kiemelkedő zenei, kép- és hangminőségben rögzítették a szólamukat. Legnagyobb részben az ő előadásukra épült a fő zenei alap, amit az egységes hangzás miatt a szám alatt végig megtartottunk. Emellett – ha értékelhető volt a felvétel hangminősége – igyekeztünk mindenki produkcióját felhasználni. A képi megjelenítés szintén ezt az elvet követi, azzal, hogy a különösen látványos vagy aranyos, emlékezetes momentumokat kiemeltük. Ennek eredménye, hogy mások előadása kevésbé került a fókuszba. Kérünk Benneteket, értsétek ezt meg, és ne legyen senkiben rossz érzés, ha nem annyiszor, nem azon a képkivágáson vagy nem annál a zenei helynél látja magát viszont, ami az elképzelései között szerepelt. Higgyétek el: tudjuk, hogy mindannyian sokkal több munkát tettetek bele, mint amennyi megjelenési lehetőség adatik ebben a filmben. De hát ezzel jár, ha egy bő négy perces számhoz nem 40-50-en, hanem 200-an küldtök videót. :-)

Reméljük, mindezzel együtt örömötökre szolgál az elkészült anyag, és ugyanakkora szeretettel fogadjátok, amekkorával mi formába öntöttük. Jogosan lehettek büszkék Magatokra, hogy közösen ilyen kiemelkedő zenei teljesítményt nyújtottatok.

De hogy a lényegre térjünk: vasárnap (2020. április 19.) este 8 órakor – ha éppen nem a Hihetetlen családot vagy a Gasztroangyalt néznétek – a Cityrocks Youtube-csatornáján PREMIER! Az még nem túl késő, a gyerekeket is oda lehet ültetni. Érdemes egy jó hangcuccot is beiktatni, utána meg fel azzal a volume-potival! :-)

Hamarosan küldünk egy plakátméretű és felbontású képet is, melyet kinyomtathattok, kitehetitek a falra, vagy épp megoszthatjátok majd a közösségi oldalaitokon. :-) (a videót is :-) )

Addig is nézzétek meg beharangozó kisfilmünket, amit a következő linken találtok:
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=1159646134384296&id=526782871003962

Üdvözlettel:

CityRocks Hungary  

(forrás képek: CityRock Hungary)

A bejegyzés trackback címe:

https://csodobass.blog.hu/api/trackback/id/tr3515623910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása