| csodobass.blog.hu | Zenei hírek | Koncertek | Fesztiválok | Zenekarok | Galériák | Lemezajánló | Klip | 100% Rock |

csodobass music

ROCKMARATON: érvényesség, csere, infók

2020. május 16. - csodobass music

rockmaratoninfo01.jpg

Rockmaraton Fesztivál: "Rengeteg támogató üzenetet kaptunk tőletek az elmúlt napokban - köszönjük, hogy velünk vagytok! Jövünk sorban az ígért infókkal a jegyvisszaváltás kapcsán."

1. A ROCKMARATON 2021-RE ÉRVÉNYES MINDEN MEGVÁLTOTT JEGY.

A bérletek, a hétköznapi- és hétvégi bérletek, a napijegyek és a kiegészítő jegyek (autós kemping, dómház), tehát minden már megváltott jegytípusunk automatikusan érvényes a jövő évi jubileumi Rockmaraton Fesztiválra - amennyiben jöttök 2021. július 6-10. között a Szalki-szigetre, NINCS SEMMI TEENDŐ, csak megőrizni a jegyet.

KOMBI BÉRLET

A 2020-as Zorall Sörolimpia, a Fezen Fesztivál és a Fekete Zaj valószínűleg valamilyen formában meg lesz tartva idén, viszont a nálunk megváltott kombi bérletek nem lesznek érvényesek a társ fesztiválok idei rendezvényeire. Két lehetőséged van: vagy visszaváltod a kombinált bérleted (infók alább), vagy 2021-ben használod fel nálunk és a partnereknél is.

2. NAPIJEGY ÉS 3 NAPOS BÉRLET CSERE

A 2020-as fesztivál programját biztos, hogy nem fogjuk tudni 100%-ig átemelni 2021-re, így előfordulhat, hogy az a fellépő, aki miatt szombati jegyet váltottál, nem szombaton játszik, hanem mondjuk pénteken. Természetesen LESZ LEHETŐSÉG MÓDOSÍTANI A NAPOT ÉS A 3 NAPOS BÉRLETET - szeptembertől jövünk a programinfókkal, azt követően egy külön felületen tudtok majd erről nyilatkozni. Amennyiben az új program ismeretében egyik nap sem felel meg, december 15-ig vissza tudjátok váltani a napijegyeket.

3. VISSZAVÁLTÁS - VISSZATÉRÍTÉS

Megköszönjük, ha támogatod a fesztivált azzal, hogy 2021-ben eljössz a már megváltott jegyeddel és bulizunk egy hatalmasat, de természetesen megértjük, ha szükséged van a pénzre és természetesen lehetőséged van visszakapni azt.

----> ONLINE VÁSÁRLÁS ESETÉN BANKKÁRTYÁVAL

A Tixa felületén váltott jegyek (nem csak a bérletek és napijegyek, természetesen a kiegészítő jegyek is) egy erre külön létrehozott felületen keresztül válthatóak vissza, ehhez keresd elő az emailt, amit a vásárlás során a Tixa küldött neked + a megvásárolt jegyet és katt ide -> https://tixa.hu/visszaterites

FONTOS!

Május 15. és december 15. között bármikor élhetsz a visszaváltás jogával - a leadott igénylést követően 30 banki napon belül érkezik vissza a pénzed.

----> ONLINE VÁSÁRLÁS ESETÉN SZÉP KÁRTYÁVAL

Dolgozunk a megoldáson a szolgáltatók bevonásával - itt a jegyre váltott keretet a Szép Kártyára kell visszautalni, pénzre az nem váltható, így sajnos hosszabb egyeztetést vesz igénybe a normál visszatérítésekhez képest.

----> JEGYIRODAI VÁSÁRLÁS ESETÉN

Katt ide -> rockmaraton.hu/jegyvisszavaltas_jegyiroda

4. TÁMOGATÁS

Sokan írtátok, hogy 2020-ra inkább "bent hagynátok" a bérletet és vesztek még egyet a 2021-es évre, ezzel is támogatva a fesztivált - arra kérünk mindenkit, hogy ezt NE tegye, mert így a jövő évben valakitől elveheti a lehetőséget, hogy részt vegyen a Rockmaratonon, hiszen a bérleteink limitált számúak.

Egy komplett támogatási rendszert dolgoztunk ki, több lehetőséggel - május 25-én jövünk a pontos infókkal!

Üdv,

Rockmaraton

(forrás és képek: Rockmaraton)

A bejegyzés trackback címe:

https://csodobass.blog.hu/api/trackback/id/tr8015699510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása