| csodobass.blog.hu | Zenei hírek | Koncertek | Fesztiválok | Zenekarok | Galériák | Lemezajánló | Klip | 100% Rock |

csodobass music

Új kislemezen dolgozik a GUTTED

2021. január 19. - csodobass music

gutted_2021.jpg

A zenekar egy új kislemezen dolgozik, amin 5 új dal fog szerepelni, a tervezett megjelenési dátum valamikor 2021 ősz/tél.
Az eddig még cím nélküli EP felállása, Hajnali Sándor énekes/szövegek/koncepció mellett, Borka Zoltán gitáros/ basszusgitáros/dalszerző és Krzysztof Klingbein dobos, de ez a felállás, egyelőre, csak erre a kislemezre szól.
Hajnali Sándor: „Sajnos megint változott a zenekar felállása, mert a legutóbbi felállásból a többieknek más dolgok kerültek prioritásba, de úgy gondoltam, hogy menni kell tovább, még ebben a lehetetlennek tűnő világban is, de koncert fronton semmi terv nincs az idei évre.
Ez majd a 2022-es év története lesz…
Nem hiszek a nagylemezek világában, főleg nem a mi szintünkön, mert azt gondolom, hogy nagyon kevesen hallgatnak végig nagylemezeket és a digitális lemezeink eladásai is ezt mutatják.
Minden lemezünkről az első 3-4 dal pörög a legjobban, a lemezek második fele, mintha nem is létezne…
A kislemezhez először Borka Zoltánt sikerült megnyernem, aki nagyon lelkesen és pozitívan áll a közös munkához, nem mellesleg pedig, nagyon jó dalokat írt, erre az anyagra.
A lemezanyagon a Lengyel származású Krzysztof Klingbein fog dobolni, aki egy fiatal, de nagyon tehetséges session dobos és úgy gondolom, hogy a játékával lesz igazán teljes ez a kislemez.
A stílus maradt death metal, egy kicsivel másabb irányba halad, de ez szerintem természetesen fakad az új felállásból, ilyenkor ez elkerülhetetlen.
Tony Koehl, Tony Koehl, Tony „Mindenható” Koehl!!!
Ő készíti majd az EP borítóját, ehhez egyszerűen nem tudok, mit hozzáfűzni, jelenleg is sokkban vagyok, el sem hiszem, hogy Vele fogok dolgozni!!!
Nagyon várom a közös munkát és biztos vagyok benne, hogy ismét egy mesterművet fog elkészíteni!
A zenekar történetében először egy koncept anyag készül, aminek a történetét egyelőre fedje homály, nem tündérmese, de nyilván, ezt nem is kell mondani.”
További információk hamarosan!
(forrás és képek: Gutted)

A bejegyzés trackback címe:

https://csodobass.blog.hu/api/trackback/id/tr9416395378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása