| csodobass.blog.hu | Zenei hírek | Koncertek | Fesztiválok | Zenekarok | Galériák | Lemezajánló | Klip | 100% Rock |

csodobass music

A cápauszonyra senki másnak nincs szüksége, csak a cápáknak

2022. január 13. - csodobass music
20 napunk maradt összegyűjteni a még hiányzó 477.000 aláírást! Fussunk neki közösen!
20nap_sh.jpg

Köszönet mindenkinek, aki már aláírta az EU-ban zajló cápauszony-kereskedelem felszámolásáért indított polgári kezdeményezést! Vészesen közeledünk a határidőhöz, ezért kérjük, akinek még nem volt alkalma, szánjon rá most két percet!  https://eci.ec.europa.eu/012/public/#/screen/home

A cápauszonyra senki másnak nincs szüksége, csak a cápáknak.
Óceánjaink egészséges ökoszisztémájához szükségünk van az élő cápákra.
Az emberiség létéhez szükségünk van egészséges ökoszisztémájú óceánjainkra.
Figyelem! Nem petíció, több ellenőrzési adatot kérnek.
capauszony.jpg
Amennyiben január 31-ig összegyűjtenénk a szükséges 1.000.000 aláírást, az EU kötelezően tárgyalna a cápauszony-kereskedelem betiltásáról. További kitétel, hogy az EU-tagállamok közül minimum hétnek teljesíteni kell a lakosságarányos nemzeti minimumot. Jelenleg hat ország érte el a 100%-ot, Franciaország, Németország, Magyarország, Portugália, Spanyolország és Málta. Hetedikként a 86%-on álló Ausztria esélyes.
Ha figyeltétek a kampány dinamikáját, sajnos az igazi lendület csak a visszaszámlálás 100. napjától kezdődött. Nehéz lenne beletörődni , hogy a kb. 447 millió lakosságú EU-ban ne lenne 1 millió ember, akinek van 2 perce a cápák védelmére anélkül, hogy ki kellene lépnie a komfortzónájából.
Az EU polgári kezdeményezés lakosságarányos nemzeti minimumát Magyarország  teljesítette eddig a tengerrel nem rendelkező országok közül. Nektek köszönjük, hogy nem ignoráltátok azzal, hogy túl távoli ügy! Akinek pedig még eddig nem volt alkalma, kérjük  írjátok alá most:

A bejegyzés trackback címe:

https://csodobass.blog.hu/api/trackback/id/tr8016811812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rodney_2 2022.01.14. 13:20:28

A cápák megeszik az embereket. Ezért fair, ha az emberek megeszik a cápákat. Akik az emberek helyett a cápákat védik, azokat fel kell etetni a cápákkal :)
süti beállítások módosítása