| csodobass.blog.hu | Zenei hírek | Koncertek | Fesztiválok | Zenekarok | Galériák | Lemezajánló | Klip | 100% Rock |

csodobass music

Ritual Tattoo Tata X. Jubileumi Party

Akusztikus koncert és jótékonysági akció

2022. január 17. - csodobass music

ritual.jpg

10. éve már annak, hogy megnyitottuk a tatai Ritual Tattoo & Piercing szalonunkat. Ez alatt az időszak alatt rengeteg új érdekes emberrel ismerkedtünk meg sokatokkal mondhatjuk, hogy baráti szálak is szövődtek.
Mi nagyon köszönjük Nektek az eddigi belénkvetett bizalmat ezért szeretnénk megköszönni és örülnénk ha velünk ünnepelnétek egy jó hangulatú, kötetlen party keretein belül.
Helyszínnek az Uccabár alsó termét választottuk aminek külön bejárata lehetővé teszi, hogy "privát" környezetben ünnepelhessünk.
Szeretettel várunk minden kedves volt, jelenlegi, esetleg jövőbeli vendégünket akik a 10 év alatt megfordultak nálunk.
Belépés INGYENES! de lesz egy Jótékonysági Akciónk amiből a befolyt összeget teljes mértékben egy mozgássérült kis "barátunk" Szilágyi Ákos gyógyulására ajánlunk fel. Ákos születése óta mozgássérült, kerekesszékben éli mindennapjait de tavaly ősszel egy komoly műtéten esett át aminek folyományaként egy speciális mozgásfejlesztő terápiát kezhet el. Ez egy hosszadalmas és igen költséges folyamat lesz de megvan az esélyes annak, hogy ennek a Robot terápiának köszönhetően egyszer önállóan járhasson! Ehhez a terápiához és ezáltal Ákos fejlődéséhez szeretnénk veletek karöltve hozzájárulni! Lesz egy becsületkassza amiben a belépéskor az általatok gondolt összeget helyezhetitek el!
Az adomány fejében belépéskor kaptok egy tombolajegyet sorszámmal ellátva amivel majd az este folyamán tombola sorsoláson vehettek részt és értékes ajándékokat nyerhettek!
A tervezett program:
- 19:00 Kapunyítás
- 20:30 Diabolus in Musica akusztikus koncert ( Ördög akusztik) https://www.facebook.com/diabolusacoustic
- 22:00 TattooStandUp comedy (vicces történetek a szalon mindennapjaiból)
-23:00 Tombola
-23:30 Buli, tánc, móka, kacagás reggelig... 
Várunk Titeket! Üdv,Ritual Tattoo Crew
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk 
diab.jpg
(forrás és képek: Ritual Tatto, Diabolus in Musica)

A bejegyzés trackback címe:

https://csodobass.blog.hu/api/trackback/id/tr6516811780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása