| csodobass.blog.hu | Zenei hírek | Koncertek | Fesztiválok | Zenekarok | Galériák | Lemezajánló | Klip | 100% Rock |

csodobass music

Stubborn, Vodka For Kids - Dürer Kert

2022. március 01. - csodobass music

20220304_2.jpg

➽ 2022.03.04.
➽ STUBBORN
➽ vendég: Vodka for Kids
➽ HELYSZÍN
Dürer Kert
➽ JEGYEK
▲ 2000 Ft ▲ early bird
▲ 2500 Ft ▲ elővétel
➽ MENETREND:
Kapunyitás: 19:30
Vodka for Kids: 20:15
Stubborn: 21:15
.
➽ STUBBORN
A Stubborn 2008-ban alakult, de igazán aktív létezése 2010-től számolható.
Önmagukat Chaotic hardcore zenekarként aposztrofálják, zenéjük vegyíti a metalcore, hardcore elemeket, fogós/húzós riffekkel.
Megjelentettek 3 Ep-t, valamint 2 nagylemezt (The Ache of Love - 2014, Let's Start a Fire - 2018) mely utóbbi, nemcsak, hogy 2018 egyik legerősebb hazai anyaga lett, hanem definiálta is azt, amit a Stubborntól nemcsak élőben, hanem lemezen is elvárhatnak a rajongók: a feszes váltások, a súlyos groove-ok mellett önfeledt, pozitív vibe sugárzik a dalokból.
Az ország szinte összes klubjában megfordultak már, valamint maguk mögött tudhatnak két EU, -és egy Balkán turnét.
A zenekar igazi ereje élőben mutatkozik meg, ugyanis felettébb őrült/energikus bulikat nyomnak, ezért nem meglepő az sem, ha koncert közben egy-egy tagot a közönség soraiban, vagy épp egy hangfalat megmászva láthatsz.
.
➽ VODKA FOR KIDS
"Már eleve az felüdítő, hogy az ország “alter-fővárosában” mozgolódásba kezdtek különböző metal és punk gerincű csapatok (Sirens Chant, Cvlt of Grace, Pokoltornádó) és akkor még jön egy trónbitorló ekkora svunggal. Az egykori Kipu tagjait is felvonultató zajolda nagyjából az Every Time I Die, a letlive. és a ‘68 zenekarok által kitaposott ösvényt lőtte be magának, amire itthon amúgy se nagyon van példa. A punkos, rockos hardcore-dalok kiváló táptalajt nyújtanak a deszkázós, folyton készkedős, beleszarós, szabados életérzésnek, amit a tagok magukénak is vallanak." - NuSkull.hu
.
A koncert az NKA és a Hangfoglaló program támogatásával jött létre.
.
(forrás és képek: Fémforgács, Dürer Kert)

A bejegyzés trackback címe:

https://csodobass.blog.hu/api/trackback/id/tr8217310124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása