| csodobass.blog.hu | Zenei hírek | Koncertek | Fesztiválok | Zenekarok | Galériák | Lemezajánló | Klip | 100% Rock |

csodobass music

The Doors Alive (UK) koncert Miskolcon!

2022. május 25. - csodobass music

A Doors Alive-ot pusztán tribute-zenekarnak nevezni nagyon méltatlan lenne ahhoz, ami a lehető legközelebb áll egy Doors koncert-élményhez fluxus kondenzátor és 1.21 Gigawatt segítsége nélkül. Ôk főpapok, akik lehetővé teszik számunkra, hogy a Doors oltáránál imádjuk Jim Morrison, Ray Manzarek, Robby Krieger és John Densmore igéjét és dalait.” – Pure Magazine, Írország

doors-alive_facebook_borito-1024x389.jpg

A zenekar hangzásvilágával és megjelenésével visszarepít minket az időben olyan klasszikus slágerekkel, mint “Light My Fire”, “Break On Through”, “Riders On The Storm”, “The End” – és még jó néhány dallal.

 

Mike Griffioen, Barrington Meyer, Varga Norbert és Buzz Allan több, mint 1000 koncerten vannak túl – a Deep Purple és a Uriah Heep előtt is felléptek- és a világ számos országát meghódították már: Egyesült Királyság, Írország, Ausztrália, Dánia, Svédország, Norvégia, Svájc, Franciaország, Belgium, Hollandia, Németország, Ausztria, Lengyelország, Szlovénia, Horvátország, Málta, Görögország, Törökország, Libanon, Egyesült Arab Emírségek és Chile, hogy csak néhányat említsünk…
Ezúttal Miskolcra is ellátogatnak – először lépnek itt föl Magyarország területén!-, hogy a Gárdonyi park különleges hangulatával szinkronban idézzék meg a ’60 évek végének legnagyszerűbb pillanatait!

doors-alive-2_-1024x451.jpg

Előzenekar: MIZRAB /Szabó Gábor emlékzenekar/
Kapunyitás: 19:00, előzenekar 19:30, főzenekar: 20:30
Jegyár elővételben: 3200Ft, a koncert napján 3800Ft

Online jegyvásárlás: https://bit.ly/3kBT0cg
Jegyek kaphatók: a Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Rákóczi u. 2.), az Ifjúsági Házban (Győri kapu 27/A.), az Ady Endre Művelődési Házban (Árpád u. 4.) és a koncert előtt a helyszínen (Sütő J. u. 42.), valamint online az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, és a JEGY.HU-n.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!
A koncert az NKA és a Hanfoglaló program támogatásával valósul meg.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/3144827455788707/?active_tab=discussion

A cikk az NKA és a Hanfoglaló program támogatásával készült.

(forrás és képek: Rockinform)

A bejegyzés trackback címe:

https://csodobass.blog.hu/api/trackback/id/tr4017839489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása