| csodobass.blog.hu | Zenei hírek | Koncertek | Fesztiválok | Zenekarok | Galériák | Lemezajánló | Klip | 100% Rock |

csodobass music

Gogol Bordello, support: Bohemian Betyars - Budapest Park

2022. június 27. - csodobass music

280757638_4956141027844876_1274228881498393053_n.jpg

A Gogol Bordello korábban dolgozott már a világhírű producerrel, Rick Rubinnal, de léptek már fel Madonnával közösen, a legutóbbi lemezen pedig Regina Spektor működik közre. A gypsy-punk királyai végre újból Budapest felé veszik az irányt, hogy egy kis sokszínűséget, jókedvet, egy csipetnyi őrültséget és egy eszeveszett bulit hozzanak el nekünk a Park színpadára!
A vendégzenekar nem más, mint a Bohemian Betyars!
.
.
Ha korábbi dátumra vásároltál jegyet, az automatikusan érvényes az új időpontra. A további lehetőségekről minden jegyvásárlónkat e-mailben tájékoztatjuk. Kérünk, kérdés esetén e-mailben keress minket: park@budapestpark.hu
Az este tervezett menetrendje:
- 18:00 Kapunyitás
- Ajánlott érkezés: 18-19 óra között. Ha tutira nem szeretnél lemaradni a szuper vendégről, illetve kedvenced koncertjéről, érkezz időben!
- Koncert vége: 22 óra
*A pontos menetrendet, a koncertek kezdési időpontjaival legkésőbb a rendezvény napján közzétesszük az eseményben.
.
22 óra után a koncertjeggyel minden aznapi bulit látogathatsz!
Az aktuális rendelet értelmében a Budapest Park rendezvényeire való belépéshez nem szükséges védettségi igazolvány.
Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy készpénzmentesek vagyunk! A Budapest Park teljes területén kizárólag kártyás fizetés lehetséges. Amennyiben nincs Nálad a bankkártyád, a helyszínen a Park Shopban és a jegypénztárban tudsz FestiPay kártyát igényelni, illetve készpénzt tölteni rá. A kártya letéti díja 500 Ft, amelyet a Park shopban tudsz visszaváltani.
Pultjainkban repohár rendszer működik, melyről bővebb információt itt találsz: https://www.budapestpark.hu/pages/gyik, a Mit kell tudni a RePohár rendszerről? cikkünkben
Eseményeinket rossz idő esetén is megtartjuk! A Park pultjaiban van lehetőség esőponcsó vásárlására.
23 óra után kiskorú nem tartózkodhat a Park területén.
Korhatár: 18 éven aluli vendégeink belépési feltételeit a weboldalunk GYIK menüjében, a Kiskorúak témánál (https://www.budapestpark.hu/pages/gyik) részletesen leírjuk!
.
Jegyinformáció:
▲ Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
▲ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.
▲ Ha küzdőteres jegyed van, nem kell karszalagra váltani, a QR kódot előkészítve be tudsz lépni a főbejáraton.
Ha terasz jegyed van, menj a főbejárat melletti jegypénztárhoz, váltsd karszalagra, és keresd a VIP bejáratot, vagy a főbejáraton is be tudsz lépni.
▲ Ha társasággal érkezel, és igazán VIP élményre vágysz (exkluzív helyszín, csodás kilátás), ajánljuk figyelmedbe a következő kiemelt helyszíneinket: Indie Lounge by Heineken; Display Lounge by Continental; Single Skybox by Samsung; Blues Skybox by Gloster; Budapest Airport Party Terminal; Evergreen Skybox by Unicum; King Skybox by Polar Klíma.
.
Még több kérdésre választ adunk weboldalunk Info menüjében: https://www.budapestpark.hu/pages/gyik
.
(forrás és képek: fb event)

A bejegyzés trackback címe:

https://csodobass.blog.hu/api/trackback/id/tr2717860411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása