| csodobass.blog.hu | Zenei hírek | Koncertek | Fesztiválok | Zenekarok | Galériák | Lemezajánló | Klip | 100% Rock |

csodobass music

III. Országos Zselenszky Ottalvós Találkozó

2022. augusztus 26. - csodobass music
zselenszky-000050.jpg

Kedves Zselenszky-barátok, ismerősök, érdeklődők, Univerzum-lakótársak!
.
A Balaton partján 3,14(15...) napunk lesz, amelyben Napunk mellett idén is helyet kap a lélekemelés, a filozófia, a spiritualitás, a természet s persze a zene, no meg a bor... 
.
Együttlét, közös(s)ég, első és/vagy újra találkozások, az Egység megélése.
Lesz tombola és három tűzduruzslós este, illetve egy forgatókönyv, ami fakultatív (ha épp aludnál még vagy máshoz lenne kedved, nem kötelező) délelőtti, délutáni és esti programokat tartalmaz:
.
PÉNTEK: a megérkezés és a szállás elfoglalása után bemutatkozás, ismerkedés - "kezdőkör", hogy összerázódjon a társaság. Este Tamás talán rávehető lesz egy kis unplugged gitározásra is. 
.
SZOMBAT: 10 órakor "reggeli" beszélgetős kör, majd bevásárlás a közös ebédhez (igény szerint külön vega szekcióval), ebéd után tópart (szintén egy/néhány témát napirendre tűzve), este "A" koncert.
.
VASÁRNAP: a reggeli kör után hideg ellátmány önálló beszerzése, majd a csapat igényeihez mérten kisebb/nagyobb séta az erdőhöz-révhez. Kint beszélgetés, opcionális erdőben ordítás - "hadd remegjen a föld"!
Este a helyen tombola és gyanítható éneklés. 
.
HÉTFŐ: zárókör, aztán elköszönünk.
zselenszky-00130.jpg
Fontos, hogy az átbeszélésre kerülő témákat a résztvevők érdeklődése, szavazatai alapján választjuk ki a helyszínen egy előre összeállított halmazból.
Egy példa: hiába imádom én a harkályokat, a mókusokat meg a sünöket, ha nem érdekli a társaságot, akkor nem lesznek terítéken. 
Egy másik, komolyabb példa: "Hogy' légy ugyanúgy hadvezér és szent...?"
Ezeken kívül többféle játékot is kipróbálhatunk a napok során - igény szerint lehet japán foci, 2 igaz 1 hamis, Zselenszkvíz vagy amit akartok. 
.
A tombola idén is olyan tárgyakból áll majd, amelyeket Ti hoztok, úgyhogy mindenki, aki szeretne ebben részt venni, ne felejtsen el magával hozni valami olyan dolgot, amelyhez valamilyen módon kapcsolódik! Legyen az saját készítésű finomság/alkotás, egy kedves-fontos emlék szimbóluma, akár egy kedvenc termék - bármi, amit majd véletlenszerűen egy másik tombolázó vihet haza. Lényeg a kedvesség.
.
Ha Te is úgy nézed, nem is rossz ez így, tarts velünk! De ha arra gondolsz, hogy úgyis minden hiábavaló, akkor se maradj otthon! 
.
Alap részvételi díj: 18000Ft, ami magába foglalja a szállásdíjat és technikai, fellépési, szervezési, biztosítási költségeket és a szombati ebéd árát.
.
Támogatói jegy: bármennyivel több, aki tud áldozni pluszban Tamás munkásságára.
.
Ha csak 1-2 napra tudsz jönni, akkor is jelentkezz bátran (időarányosítjuk a fizetnivalót); illetve bármilyen kérdéssel forduljatok hozzám bizalommal!
Ezen kívül pedig megköszönjük, ha segítesz másokhoz is eljuttatni a Találkozó hírét.
Üdvözlettel,
Renátó
Make grunge, not war! 
zselenszky-00090.jpg
A "tábor" nem rólam szól, hanem rólatok.. a munkásságom jegyében. Vállalom dalaim akkordjainak leszedését, mutatását... aki tanulni szeretné őket. vers és szöveg magyarázatot... könyv kidumálást...
előadások megtartását tervezem, de majd felkínálok témaköröket előtte, és szavaztok melyik legyen. este nyolcig ,ahogy az felénk szokás, csak nullás sörön leszek, hogy érdemben állhasak rendelkezésre...
tegyük programosabbá, tematikusabbá, közreműködősebbé ezt az alkalmat, mint amilyenek az eddigiek voltak!
tervezek egy kerekasztal beszélgetést meghívott vendégekkel... közönség előtti filó estként. hozhattok saját műveket is, előrukkolhattok velük. strand, tábortüzes esték... koncert, duma... barátság.
rajta vagyunk. írd be a naptárba... hozd el azt az ismerősödet is, aki szerinted szintén örülne! köszönöm szépen mindenkinek! ott tali! 
nap
.

(forrás és képek: Zselenszky (nap) fb)

A bejegyzés trackback címe:

https://csodobass.blog.hu/api/trackback/id/tr6017914283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása