| csodobass.blog.hu | Zenei hírek | Koncertek | Fesztiválok | Zenekarok | Galériák | Lemezajánló | Klip | 100% Rock |

csodobass music

A Mobilmánia Vikidál Gyulával érkezik Miskolcra egy erdélyi buli után

2022. szeptember 15. - csodobass music

Sikeres nyári portya – Barba Negra, Agárdi Popstrand, Tabán, Alsóörs, Hajdúnánás stb.- után ősszel is folytatja koncertsorozatát a Mobilmánia. Azon kevés bulik között, ahol Vikidál Gyula is fellép az idényben, szerepel a miskolci koncert is – ide egyenesen Erdélyből, Déváról érkezik a csapat.

mobilmania_facebook_poszt-1024x1024.jpg

FONOGRAM -DÍJAS HARD ROCK ZENEKAR
„2008-ban, Zeffer András ötlete alapján alakult meg a Mobilmánia zenekar. Azóta több százezer kilómétert utaztunk, hogy eljátsszuk nektek jól ismert dalainkat. Kisebb- nagyobb fesztiválok, város- és falunapok, motoros találkozók és kis klubok közönsége is tuti jól érzi magát velünk és ismeri valamelyik régi, vagy új slágerünket. A 13 év alatt készítettünk 4 stúdióalbumot, amiből egyiket FONOGRAM-DÍJJAL jutalmazták, 4 koncert CD-t, 4 koncert DVD-t, mi adtuk ki a világ első 3Dimenziós koncertfilmjét Blu-Ray és mozifilm formájában is, készítettünk egy dupla, kétnyelvű Best Of válogatás lemezt és legújabb büszkeségünk a Bajnok & Zefi 40 című jubileumi dupla lemez, 40 dallal, amin a magyar rockszakma nagyjai is közreműködnek, ez már aranylemez státuszba került! Valamint ezekkel a pályatársakkal létrehozott gigakoncert, amit tavaly december 23.-án, a Budapest Sportarénában tartottunk. „
Horváth Attila szövegíró: Fonogram- és Artisjus életműdíjas szövegíró, a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjének tulajdonosa.
A Mobilmániának nem csak szövegírója, de hetedik tagja is. Részt vett a zenekar megalakulásánál és bölcsességével azóta is segíti Zefit a komolyabb döntésekben. Több évtizedes munkakapcsolat és barátság az övék.

 

Helyszín: Miskolc, Gárdonyi Géza Művelődési Ház parkja

Kapunyitás: 19:30, koncertkezdés 20:00

Jegyár elővételben 3.600,-Ft, a koncert napján 4.200.-Ft

Online jegyvásárlás https://bit.ly/3z3WMlu
Jegyek kaphatók: a Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Rákóczi u. 2.), az Ifjúsági Házban (Győri kapu 27/A.), az Ady Endre Művelődési Házban (Árpád u. 4.), a koncert napján a helyszínen, valamint online az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, és a JEGY.HU-n.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/575585627566623?active_tab=about
A koncert az NKA és a Hanfoglaló program támogatásával valósul meg.

A cikk az NKA és a Hangfoglaló program támogatásával készült.

(forrás és képek: Rockinform)

A bejegyzés trackback címe:

https://csodobass.blog.hu/api/trackback/id/tr8717914219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása