| csodobass.blog.hu | Zenei hírek | Koncertek | Fesztiválok | Zenekarok | Galériák | Lemezajánló | Klip | 100% Rock |

csodobass music

Péntek 13. a Robotban

2023. január 05. - csodobass music
Boszorkányok és mágusok helyett három igazán true metálbanda pezsdíti fel az éjszakát!
Messze van még a tavasz, az évnyitó buli utáni következő péntek 13-ára pedig egyenesen októberig kell várni. Eleve különlegesnek ígérkezik tehát ez a januári este a belváros nyüzsgő központjában, ahol garantáltan megfeledkezhetünk majd a sötét, téli melankóliáról. Az átoktörő riffekről és dallamokról a Buttercup, a Raksha Bandhan, valamint a Wall Of Sleep fog gondoskodni.
318422466_10230053393296102_4961622757326955617_n.jpg

A Wall Of Sleep zenéjében a doom, a klasszikus metal és a hard rock súlyos, de dallamos világa egyesül. A csapat 2018-ban adta ki legutóbbi albumát (The Road Through The Never), amely a Hammerworld aktuális szavazásán a hónap legjobb lemeze lett. A koncerten az eddigi legerősebb szerzemények mellett már a következő albumra tervezett dalokból is játszanak, szív nem marad szárazon.
További infó:
https://www.facebook.com/wallofsleep
.
Zúzós, lehangolt metál Budapestről a Raksha Bandhan, doom, southern és hardcore hatásokkal, adózva a dicsőséges 1990-es évtized korszakalkotó zenei hatásai előtt. 2021 tavaszán jelent meg a H-Music Kiadó gondozásában a zenekar bemutatkozó nagylemeze Meet Your God On A Dirty Bus címmel, és 2023-ra várható a második album. A 2023. januári Robotos koncerten már az új anyagról is hallhatóak lesznek dalok. „Bang Your Head Til' Death!”
További infó:
https://www.facebook.com/RakshaBandhanBand
.
A Buttercup neve ismerősen csenghet azoknak, akik még a régi szép időkben követték a honi zenetévék rock-metál tematikájú műsorait. A csak csajokból álló formáció bejárta anno a fesztiválokat stoner elemeket tartalmazó, gyakran metálba átcsapó rockzenéjével, és a klubéletből is bőven kivették részüket. A zenekar több éves szünet után ismét elkezdett feltűnni az underground életben egy-egy koncert erejéig, 2022 végére pedig egy ütős meglepetéssel is készültek.
További infó: https://www.facebook.com/buttercupzenekar
.
Helyszínen a belépő: 2500Ft
.
(forrás és képek: fb esemény)

A bejegyzés trackback címe:

https://csodobass.blog.hu/api/trackback/id/tr7218016406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása