| csodobass.blog.hu | Zenei hírek | Koncertek | Fesztiválok | Zenekarok | Galériák | Lemezajánló | Klip | 100% Rock |

csodobass music

Tavaszi mini-turnéra indul a Strong Deformity

2023. február 17. - csodobass music

Tavaszi mini turnéra indul a nemrég új albummal jelentkező Strong Deformity zenekar. Az új album címe Inside Your Sun, amit a Hammerworld Recordings vett gondozásba.

strong_deformity_fezen_stage.jpg

Talán sokan emlékeznek a zenekar régi slágerére, az Imaginary Adventures-re, amit a 2000-es évek elején rotációban játszottak a zene tévék, hosszú hónapokon keresztül, és amit a Brit MTV is bemutatott.

A dal azon a Magic Syrup c. albumon szerepel, amit az Anima Sound System prducereivel, Prieger Zsolttal és Németh Gergővel készítettek, és az akkor elérhető legjobb stúdióban, a budapesti Akváriumban kevertek. Az album mai napig jelentős szakmai elismerést tudhat magának és sok zenekar erős hatásként ill. referenciaként emlegeti. 

A 6 állomásos tavaszi mini turné első állomása, hazai pályán, Szombathelyen lesz február 17-én, a Végállomásban, 3 vendégzenekar kiséretében. A koncerteken Strong vokalistaként fellép Besnyő Gabriella is, aki nemrég A Dal c. műsorban is sikeresen szereplő Nova Prospect zenekar front énekesnője. A szombathelyi (Febr. 17.) és győri A Beton (Febr. 18.) állomásokon láthatjuk, hallhatjuk a soproni Das Model-t, akik Depeche Mode dalokat adnak elő, és a Kint A Bárány nevű zalai metál bandát, amelynek gitárosa az Európa szerte elismert Sear Bliss zenekarban is játszott. 

Szombathelyen a győri Devoid nevű banda is fellép.

A székesfehérvári Petőfi Kultúr Tanszéken (Március 10.) játszik még a Dharma, a Monastery és a Slowmesh is. 
 
Pécsett, a Szabadkikötőben (Március 11.) a Dharma mellé a helyi Tablespoon érkezik. Veszprémben a Teremben, (Május 26.) a Dungaree-vel zúznak aztán a miniturné május 27-én Budapesten végződik a Cadaveres, a Nagyúr és a Seriouskid tàrsasàgàban.
 
Jegyeket elővételben a Tixa.hu-n, illetve a helyszíneken lehet vásárolni.
.
strong_deformity_turne_2023_tavasz.jpg
.
(forrás és képek: Rockbook magazin)

A bejegyzés trackback címe:

https://csodobass.blog.hu/api/trackback/id/tr2318051010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása