| csodobass.blog.hu | Zenei hírek | Koncertek | Fesztiválok | Zenekarok | Galériák | Lemezajánló | Klip | 100% Rock |

csodobass music

COUNTERPARTS, Kublai Khan TX, Paleface Swiss, Dying Wish

2023. április 15. - csodobass music

338542342_757237232692434_6482788363393154345_n.jpg

A Live Nation bemutatja:
.
A kanadai hardcore csapat ráadásul nem semmi kompániában érkezik: velük tart a Kublai Khan TX, a Paleface Swiss és a Dying Wish is 2023. április 20-án, az A38 Hajón.
A Counterparts októberben jelentette meg hetedik, Eulogy For Those Still Here c. nagylemezét. Az új anyag azt a szorongást fogja meg, amely a változás elkerülhetetlenségéből fakad.
.
"Azt hiszem, úgy kezelem a dolgokat, hogy felkészülök a végére" - magyarázza Brendan Murphy énekes. "Amikor észreveszem, hogy valami nem stimmel nem tudom csak úgy kivárni, hogy megtörténjen. Elkezdek katasztrofizálni és aztán néha a végén már én akarom ezeket a dolgokat. Ennek a lemeznek a nagy részében gyászolom a valakinek az elvesztését, aki még életben van, vagy elbúcsúzom valamitől, ami még nem ment el."
.
A zenekar 2007-es megalakulása óta járja a világot és noha a banda az elmúlt 15 évben sikert sikerre halmozott, Murphy nem tud szabadulni attól a gondolattól mi lesz, ha egyszer „kiszárad a kút”, azaz nem bírják tovább.
.
„Elkezdtem azon gondolkodni milyen lenne úgy írni egy lemezt, mintha az lenne az utolsó, olyat csinálni, amiről tudom, hogy elégedett lennék vele, ha az utolsó lenne” - magyarázza a mindig őszinte énekes. „Imásom ezt a zenekart, ez a legfontosabb dolog, amit valaha csináltam és nagyon szerencsés vagyok, hogy ez az enyém, de nagyon sokat teszünk bele és nem ez a legtartósabb módja az életnek”. Ez a kíméletlen őszinteség a lemezen is helyet kapott, a szövegekben minden benne van, amit Murphy érez, bármit kimond. Ez a közvetlen hozzáállás jellemezte az egész alkotást, amelyben ezúttal korábbi gitárosaik, Jeese Doreen és Alex Re is visszatértek és kivették részüket a dalszerzésben is. Az így született, csontig hatoló 11 dalt hozzák el újra Budapestre áprilisban.
A bandához pedig három nagyszerű csapat is csatlakozik a turnéra. A Kublai Khan TX amerikai metalcore banda Absolute c. negyedik lemezével kel útra. A lemez azokról a megpróbáltatásokról, küzdelmekről szól, amelyek a jellem erősítéséhez járulnak hozzá, ezeket az igazságokat pedig a Kublai Khan hipnotikus és súlyos metalcore-ként önti zenébe. Velük tart még a brit hardcore Dying Wish és a szintén hardcore-ban utazó svájci Paleface Swiss is.
---
The Canadian hardcore band will be joined by Kublai Khan TX, Paleface and Dying Wish on 20th April at Dürer Kert.
Counterparts released their seventh album Eulogy For Those Still Here in October. The new material captures the anxiety that comes from the inevitability of change.
"I think the way I'm dealing with it is to prepare for the end," explains singer Brendan Murphy. "When I realise something is wrong I can't just wait for it to happen. I start to catastrophize and then sometimes I end up wanting these things. For most of this record, I'm mourning the loss of someone who's still alive or saying goodbye to something that hasn't gone yet."
The band has been touring the world since its formation in 2007, and although the band has enjoyed success after success over the past 15 years, Murphy can't shake the thought of what will happen once the well "runs dry" - that is, they can't take it anymore. "I started to think about what it would be like to write a record as if it were my last, to make something that I knew I would be happy with if it were my last," explains the always honest singer. "I love this band, it's the most important thing I've ever done and I'm very lucky to have it, but we put a lot into it and it's not the most sustainable way to live". This unrelenting honesty is reflected on the album, with lyrics that have everything Murphy feels in them, whatever he says. This direct approach has characterised the whole creation, which this time also saw the return of former guitarists Jeese Doreen and Alex Re, who also contributed to the songwriting. The resulting 11 songs, which cut to the bone, will be showned in Budapest in April.
And the band will be joined on tour by three great bands. American metalcore band Kublai Khan TX will hit the road with their fourth album Absolute. The album is all about the trials and struggles that contribute to the strengthening of character, and Kublai Khan pour these truths into music as hypnotic and heavy metalcore. They are joined by British hardcore Dying Wish and Swiss hardcore outfit Paleface.
.
325184df-0010.jpg
.
(forrás és képek: fb esemény, Fémforgács)

A bejegyzés trackback címe:

https://csodobass.blog.hu/api/trackback/id/tr6518085452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása