| csodobass.blog.hu | Zenei hírek | Koncertek | Fesztiválok | Zenekarok | Galériák | Lemezajánló | Klip | 100% Rock |

csodobass music

Brutális hangzású új albumot ígér a Corrosion of Conformity

2023. május 18. - csodobass music

A Corrosion Of Conformity gitárosa, Woody Weatherman és basszusgitárosa, Mike Dean az Eonmusic-nak adtak interjút, amelyben elmondták, hogyan dolgozták fel dobosuk, Reed Mullin 2020-ban bekövetkezett halálát, valamint az új albumról is beszéltek, amelyen a banda egykori dobosával, Stanton Moore-ral dolgoznak.

corrosion_of_conformity_2022.jpg

Mike Dean: "döbbenetes volt belegondolni, hogy Reed már nincs többé. Sokkolt az elvesztése. Rengeteget tett hozzá a zenénkhez az egyedi és kreatív ötleteivel. Ő tényleg pótolhatatlan."
 
Woody Weatherman: "senki sem játszik úgy, mint Reed. Nagyon hiányzik nekünk, de az is az élet része, hogy az ilyen nehéz helyzetekben is tovább kell lépnünk."
 
M.D.: "New Orleans-ban gyűltünk össze, hogy új dalokat írjunk és Stanton is bekapcsolódott a munkába. Mondhatjuk, hogy gyakorlatilag onnan folytattuk, ahol anno abbahagytuk."
 
W.W.: "egy kicsit meg kellett piszkálnunk a parazsat, de aztán hamar felcsaptak a lángok."
 
M.D.: "Stanton nagyon rápörgött erre az albumra és egyébként is igazi fékezhetetlen fenevad, úgyhogy szerintem méltó folytatás készül vele az előző lemezünkhöz."
 
W.W.: "ha jól emlékszem, eleve ő ajánlotta fel, hogy besegítene. Pepper (Pepper Keenan, a zenekar énekes-gitárosa) szintén New Orleans-i, és amikor egyszer összefutottuk, Stanton jelezte neki, hogy szívesen dolgozna velünk, mi pedig úgy voltunk vele, hogy tök jó lenne, és szerencsére az időzítés is pont alkalmas volt."
 
M.D.: "nehéz mit mondani a készülő albumról, de úgy tudnám jellemezni, hogy vannak rajta új ötletek, viszont a In the Arms of God zenei világa is erősen érződik rajta. Az a lemezünk 2005-ben jelent meg és szintén Stanton dobolt rajta, szóval nem is olyan meglepő, hogy ezzel vettük fel a fonalat és hasonlóan jammelünk, mint annak idején."
 
W.W.: "nagyon ígéretes ötleteink vannak, és az eddigi jammeléseink alapján elég brutális hangzású anyag lesz, de persze pár dolog még változhat."
.

(forrás és képek: Rockbook magazin)

A bejegyzés trackback címe:

https://csodobass.blog.hu/api/trackback/id/tr5618125042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása