| csodobass.blog.hu | Zenei hírek | Koncertek | Fesztiválok | Zenekarok | Galériák | Lemezajánló | Klip | 100% Rock |

csodobass music

Egyedi videoklip-megjelenéssel zárja történetét a Cadaveres

2023. május 29. - csodobass music

A hazai rock / metal underground színtér egyik patinás csapata egy régi dalához készített új videoklippel jelentkezett pár napja. A bűnös, a Demoralizer című lemezük nyitódalának, a 2015-ös Hazai EP-n megjelent magyarított változata, a kisfilm Kovács Zsolt (Winci’s Imaginary Cover Arts) munkája.

346304983_212868841483253_6425024373807993349_n.jpg

Cadaveres Esszencia néven az év eleje óta járja az ország klubjait a Körmöczi Péter gitáros vezette Cadaveres, az apropó pedig a 30 éves jubileum, hiszen az elődzenekar a Cadaveres De Tortugas 1993-ban alakult. A koncertkörút állomásain nem csak az alapcsapat állt színpadra, hanem egy kibővített felállás, plusz szinte minden helyszínen több vendéggel is találkozhatott a közönség – a bulikon pedig szinte minden korszakból felcsendültek dalok, azaz a komplett diszkográfiát átfogó programmal örvendeztették meg a hallgatóságot.

Körmi a klipről, és a továbbiakról így nyilatkozott:
“Szerettem volna ezzel a klippel az összes szereplőjét megjeleníteni ennek a megmozdulásnak, sőt olyan régi zenésztársak is feltűnnek utalás-jelleggel a videóban, akik most nem tartottak velünk ezeken a bulikon, plusz például korábbi lemezborítók is megjelennek benne. Sokat ötleteltünk, aztán januártól kezdődően egy nagyon sziszifuszi munka eredményeként most született meg a kisfilm. Magához a dalhoz egyébként mindig is szerettünk volna egy videót, és ezek szerint most jött el az ideje. (nevet) Mondjuk, az időzítés nem éppen a legkiválóbb, mert a zenei munkásságomat jelen pillanatban nyugdíjazni szeretném. Úgyhogy mind a jubileumi turné, mind ez a klipmegjelenés egy lezáró momentum nálam. Picit hátrébb szeretnék lépni, és a Cadaverest is parkolópályára állítom… Egy időre biztos. Most nagyon kereknek érzek mindent… Számvetést is végeztem: 11 albumon működtem közre, és közel 1000 koncerten álltam színpadon.”

(forrás és képek: Rockinform magazin, Cadaveres fb)

A bejegyzés trackback címe:

https://csodobass.blog.hu/api/trackback/id/tr218134272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása