| csodobass.blog.hu | Zenei hírek | Koncertek | Fesztiválok | Zenekarok | Galériák | Lemezajánló | Klip | 100% Rock |

csodobass music

Új helyszínen a HELL VILL Fesztivál

2023. június 07. - csodobass music

348716455_1001539224549869_2969679707646869618_n.jpg

Hell Vill Official:

Kedves Kiskalózok!
Szeretnénk tájékoztatni benneteket, hogy sajnálatos módon a csornai helyszín technikai és balesetbiztonsági okok miatt idén még nem lesz alkalmas arra, hogy teret adjon a 18. HELL VILL fesztiválnak.
Az új helyszínünk az Arzenál Live, ahol 2 napon keresztül egy kinti és- egy benti színpad vár majd benneteket és további helyszínek is kialakításra kerülnek, hogy az alábbi zenekarok és előadók minél változatosabb programot nyújthassanak nektek, Ti pedig szétfesztiválozhassátok azt.
Egészen váratlan körülmények kényszerítettek bennünket erre a döntésre, és mindenképp szerettük volna szem előtt tartani mindenki ön- és közbiztonságát.
Az új helyszín kiválasztása alapos megfontolás tárgyát képezte. Olyan helyet kerestünk, amely harmóniában van a fesztivál hangulatával és szellemével, valamint biztosítja a zenei élmények magas színvonalát. A végtelen ötletelésnek és segítségnek köszönhetően találtunk egy undegroundban gazdag területet, amely tökéletesen illeszkedik az elvárásainkhoz. Ez pedig nem más, mint az Arzenál LIVE a Soroksári úton.
Biztosak vagyunk benne, hogy ez az új helyszín izgalmas lendületet és biztonságos rezervátumot ad majd a fesztiválnak amíg nem tudjuk bevenni a csornai Thermal Camping-et.
A közel 40 zenekar majdnem teljes listáját a fenti plakáton már megtekinthetitek, azonban azt már most tudjuk, hogy az idénre hivatalosan is beharangozott VHK, Omega Diatribe, The Last Chancery és estenden sajnos elmarad - de jövőre pótlásra kerül, hiszen óriási energiákkal vetettük magunkat bele a közös munkába.
Fontos még tudnotok, hogy a fent felsoroltak okán egy kis időre leállt a jegy- és bérletértékesítésünk, de a mai nappal ez is újraindult – új árakkal és lehetőségekkel:
- amennyiben szeretnéd visszakapni a bérleted teljes összegét, kérlek, vedd fel velünk, vagy a TIXA ügyfélszolgálatával a kapcsolatot!
- amennyiben megtartanád a jegyedet, de szeretnéd visszakapni a super early bird/early bird bérleted különbözetét, kérlek, vedd fel velünk, vagy a TIXA ügyfélszolgálatával a kapcsolatot!
- amennyiben megtartanád a jegyedet és támogatnád a különbözettel a munkánkat és a fesztivál létrejöttét, hálásan köszönjük neked!
Igényedet június 30-ig várjuk a megadott elérhetőségek valamelyikén!
A napijegyek és bérletek árai a következőképp alakulnak:
- elővételes napijegy: 6990.-
- elővételes bérlet: 10990.-
- normál napijegy: 8990.-
- normál bérlet: 12990.-
A napijegyek a napi bontás megérkezésével egy időben aktiválódnak majd.
Kérünk benneteket, hogy legyetek türelmesek és megértők ebben az időszakban. Minden erőnkkel azon leszünk, hogy a fesztivál minden részlete tökéletes legyen, és emlékezetes élményt adjunk számotokra.
Köszönjük támogatásotokat és megértéseteket. Bízunk benne, hogy együtt élvezhetjük majd a Hell Vill új kalandjait ezen a helyszínen is. Találkozunk hamarosan, hogy együtt ünnepeljük a zenét és az összetartozást!
Szeretettel,
a HELL VILL, a NPU és a TO DEFY csapatai
348707202_1327122081172051_9160212579700368090_n.jpg
(forrás és képek: Hell Vill Official fb)

A bejegyzés trackback címe:

https://csodobass.blog.hu/api/trackback/id/tr618140308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása