| csodobass.blog.hu | Zenei hírek | Koncertek | Fesztiválok | Zenekarok | Galériák | Lemezajánló | Klip | 100% Rock |

csodobass music

Black Veil Brides, Halestorm a Budapest Arénában

2023. november 15. - csodobass music

A megalkuvás nélküli, hard rock hagyományokra épülő zenét játszó Black Veil Brides már komoly szervezetté vált, hasonló gondolkodású támogatókkal és rajongók hadával világszerte.

347415494_656562106487999_8976455897580394165_n.jpg

Jake Pitts és Jinxx, a gitár-ikrek precíz játéka, Christian Coma erőteljes dobolása, és Lonny Eagleton dinamikus ritmikája Andy Biersack gazdag, szenvedélyes baritonja remekül kiegészíti egymást.
.
Karrierjük során olyan producerekkel dolgozhattak már együtt, mint Erik Ron (Godsmack,
Bush, Dance Gavin Dance), John Feldmann (Panic! At The Disco, Blink-182, 5 Seconds Of
Summer), Bob Rock (Metallica, The Cult, Mötley Crüe), és Josh Abraham (Linkin Park, Velvet
Revolver, Weezer).
.
A BVB rendíthetetlen hívei túl hangosak ahhoz, hogy figyelmen kívül lehessen őket hagyni. Olyan rockzenei ízlést befolyásoló magazinok, mint a Kerrang! vagy a Rock Sound többször is borítóra tette már a bandát. A Revolver pedig beválasztotta Biersackot a „100 legnagyobb élő rocksztár” listára, Axl Rose, Ozzy Osbourne és Gene Simmons mellé.
.
A zenekar turnéinak története akár a modern keményzene szubkulturális mérföldköveinek tankönyve is lehetne. 2009-ben rögtön a Vans Warped turné főszínpadán találták magukat Slash, a Mötley Crüe, az Avenged Sevenfold, és a Bullet For My Valentine társaságában. Azóta turnéztak már az Asking Alexandriával, a Bring Me The Horizonnal, és most a Halestormmal közösen; és több amerikai rockfesztivál, köztük a Rock on the Range és az Aftershock állandó fellépői; valamint az angol Download fesztivál rendszeres vendégei.
A november 20-i budapesti koncerten a Halestorm melegíti be a közönséget.
.

A Live Nation Magyarország bemutatja:
2023. november 20., hétfő
Budapest, Papp László Budapest Sportaréna
Fellépők: Black Veil Brides, Halestorm, Mothica

Jegyár: 14.200,- Ft

.
(forrás és képek: fb esemény, Fémforgács)

A bejegyzés trackback címe:

https://csodobass.blog.hu/api/trackback/id/tr9418258867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása