| csodobass.blog.hu | Zenei hírek | Koncertek | Fesztiválok | Zenekarok | Galériák | Lemezajánló | Klip | 100% Rock |

csodobass music

Petőfi Nagylemez Program

2024. február 17. - csodobass music

A Program célja, hogy a Programba jelentkező nyertes zenei formációk/előadók olyan szakemberekkel dolgozhassanak együtt, akik be tudják őket csatornázni a zeneipar véráramába, versenyképesek lehessenek a zenei piacon, bel- és külföldön egyaránt. A kiválasztott zenei formációk/előadók maximum egy éven keresztül kapnak koncentrált, teljes körű szakmai támogatást elismert zenei producerektől.

kepernyokep_2024-02-15_193238.png

Felhívás a Petőfi Kulturális Ügynökség Nonprofit Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhely: 1117 Budapest, Garda utca 2.; cégjegyzékszám: 01-10-141338; a továbbiakban: Kiíró) által meghirdetett Petőfi Nagylemez Programra.

A Program végén minden nyertes zenei formáció/előadó egy minimum 10 (tíz) számos és legalább 30 (harminc) perces nagylemeznyi hanganyagot kap. 

Az előadók és zenei formációk célzottan tudnak a számukra megfelelő producerhez jelentkezni, akivel – kiválasztásuk esetén - elkészíthetik a nagylemezüket. A zenei producerekből álló zsűri megadott szempontrendszer szerint pontozza a Programba jelentkezők által beküldött demo hangfelvételeket.

A 20 (húsz) legtöbb pontszámot kapott zenei formáció és/vagy előadó lesznek a Felhívás nyertesei, akik szerződést köthetnek egy adott producerrel egy nagylemez elkészítése céljából. 

I. A Programba való jelentkezés feltételei:

A felhívásra jelentkezhet minden olyan magyarországi (magyar állampolgár vagy magyarországi székhellyel rendelkező) előadó vagy zenekar, akik dalaikat saját maguk írják és legalább egy saját szerzésű, publikált dallal rendelkeznek (amely a felhívás kiírása előtt került nyilvánosságra hozatalra) és rendelkeznek 5 elkészült új (még nyilvánosságra nem hozott) dal demó változatával (eredeti művel), amit hangfelvétel formájában el tudnak számunkra küldeni.

Amennyiben a zenei formáció tagja vagy az előadó 18. életévét nem töltötte be, úgy a jelentkezéshez csatolnia szükséges szülője hozzájáruló nyilatkozatát. 

Jelen felhívás szerint saját dal: Olyan zenemű, melyben szöveg, vagy zene tekintetében a zenekar, vagy előadó szerzőként vesz részt.

Felkért és a zsűrizésben résztvevő zenei producerek:

  • Tembo

  • Brucker Bence

  • Gerendás Dani

  • Horváth Attila

  • Vári Gábor

  • Somogyvári Dániel

  • Kozma Kata

  • Stámusz Ferenc

  • Szabó Zé

  • Simon István

A pályázati anyagok – amennyiben teljesek, és a jelentkező a pályázati feltételeknek megfelel – a következő szempontok alapján kerülnek elbírálásra:

  • a beküldött hangfelvételek minősége,

  • mű műfaja, terjedelme, hangszerelése, kidolgozottsága, eredetisége, művészi értéke, szakmai színvonala,

  • versenyképesség, potenciál és minőségképesség,

  • aktív social media jelenlét (a napi megjelenések, hozzászólások és lájkok mértéke szerint).az előadónak nincs párhuzamosan futó nyertes pályázata Kiírónál      

II. Jelentkezési határidő:

A Programba való jelentkezés beadási határideje: 2024.02.29. 23:35

A Program időtartama: 2024. december 31. napjáig

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a határidőn túl benyújtott jelentkezés automatikusan kizárásra kerül a bírálati folyamatból!

III. A jelentkezés módja:

Tájékoztatjuk a szíves érdeklődőket, hogy a Programba jelentkezni a mellékelt linken (https://hajogyar.hu/tamogatasok/petofi-nagylemez-program) elérhető portálon való regisztráció útján lehetséges az alábbiak szerint:

Tájékoztatjuk a szíves érdeklődőket, hogy a Programba való jelentkezéshez szükséges a hajogyar.hu-n való regisztrálás. A jelentkezéshez szükséges űrlap megtalálható a https://hajogyar.hu/tamogatasok/petofi-nagylemez-program URL cím alatt.

A jelentkező a fenti linkre, vagy a https://hajogyar.hu/ portálon elhelyezett regisztráció gombra kattintva tud regisztrálni. A regisztráció során az alábbi adatok megadása szükséges:

  • vezetéknév,

  • keresztnév,

  • e-mail cím,

  • telefonszám,

  • jelszó,

  • előadó/produkció neve.

A regisztrációra lehetőség van Facebook vagy Google fiók által is.

Egy e-mail cím és egy jelszó csak egyszer adható meg, ezért már létező és azonos e-mail címmel vagy jelszóval történő regisztráció esetén a regisztráció sikertelen.

A regisztrációkor megadott (felhasználói)név nem tartalmazhat telefonszámot, e-mail címet, URL címet, trágár, obszcén vagy bántó kifejezést. Amennyiben a jelentkező ilyen nevet ad meg a regisztrációkor, a Kiíró jogosulttá válik arra, hogy a jelentkező regisztrációját és Programban való részvételét törölje.

A portálon minden jelentkező egyszer regisztrálhat. A jelentkező regisztrációja a jelentkező személyéhez kapcsolódik, nem a regisztrációkor megadott egyéb adataihoz. A Kiíró törli azokat a regisztrációkat, melyek többszöri regisztrációra utalnak (pl. név, székhely, telephely tekintetében egyezőséget mutatnak), akkor is, ha az adott fiókok külön-külön e-mail címről és telefonszámról kerültek aktiválásra.

A regisztráció során a jelentkezők kötelesek adataikat a valóságnak és érvényes személyi igazolványuknak és lakcímkártyájuknak megfelelően megadni és kötelesek ezen adataikban bekövetkezett bármilyen változásról a Kiírót haladéktalanul, de legkésőbb 5 napon belül értesíteni. A jelentkező vállalja, hogy a regisztráció során megadott személyes adatokat szükség szerint frissíti annak érdekében, hogy azok időszerűek, teljesek és a valóságnak megfelelőek legyenek.

Nem természetes személy jelentkező nevében csak a szervezet képviseletében jogszabály, közhiteles nyilvántartás vagy meghatalmazás alapján eljárni (képviselni) jogosult személy jogosult a portálon regisztrálni, és ott bármely szolgáltatást igénybe venni.

A Kiíró kizárja a felelősségét a regisztráció során megadott téves, hibás vagy hamis adatok vagy e-mail cím megadásából eredő kárért, ugyanakkor az ezzel kapcsolatosan felmerülő kárának megtérítését követelheti a jelentkezőtől. A jelentkezőnek bármikor lehetősége van adatait ellenőrizni és módosítani. A Kiíró jogosult törölni a nyilvánvalóan hibás vagy hamis adatokat, továbbá kétség esetén jogosult a jelentkező regisztrációjának valódiságát ellenőrizni.

A regisztráció során megadott személyes adatok nem nyilvánosak és harmadik személy számára nem hozzáférhetőek - ide nem értve a zsűritagokat, akik a zsűrizéshez szükséges adatokat a szükséges mértékben megismerik. A jelszó elvesztése, elfelejtése esetén a jelentkező az új jelszó igénylése funkció igénybevételével tud új jelszót igényelni regisztrált e-mail címe megadásával.

Jelentkező tudomásul veszi, hogy amennyiben a 18. életévét még nem töltötte be, a portálon történő regisztrációjához és a jelen felhívásban foglaltak elfogadásához törvényes képviselője hozzájárulása szükséges. A Kiíró ezen törvényes képviselői hozzájárulás elmaradásából eredő károkért és hátrányos jogkövetkezményekért nem felel.

A jelentkezőt teljes körű felelősség terheli a portál regisztrációjához tartozó e-mail cím és jelszó párossal, illetve azon keresztül történő mindennemű tevékenységgel kapcsolatban. A jelentkező vállalja, hogy haladéktalanul értesíti a Kiírót adatainak bármilyen illetéktelen felhasználása, illetve a biztonság egyéb módon való megsértése esetén. A jelszó tárolásából vagy az e-mail cím és a jelszó harmadik személy részére való átadásából fakadó károkért a Kiíró nem felel.

Amennyiben a regisztrációt visszaigazoló e-mail valamilyen okból a jelentkezőhöz nem érkezik meg a regisztrációt követő 48 órán belül, kérjük, szíveskedjen felkeresni a Kiírót e-mailben, a lenti megadott elérhetőségeken, illetve a Kiíró ezzel kapcsolatban jogosult megkeresni a jelentkezőt a regisztrációkor megadott elérhetőségeken.

A jelentkezés során kötelezően csatolandó mellékletek:

  • 5 darab saját dal demó hanganyag linkjének bemásolása az jelentkezési űrlap megfelelő (erre kijelölt) rubrikájába

  • szakmai önéletrajz 

A jelentkezések elbírálásának határideje: 

A Kiíró várhatóan 2024. március 10. napjáig bírálja el a jelentkezéseket és dönt a nyertesekről. A döntés meghozatalát követő 10 (tíz) napon belül értesíti a Kiíró a jelentkezőket az eredményről. 

Kiíró fenntartja a jogot, hogy a döntéshozatali határidőt meghosszabbítsa.

Elérhetőség:

IV. Egyéb rendelkezések

A Kiíró tájékoztatja a Programba jelentkezőket, hogy a nyertesek a jelen Felhívásban foglalt nyereményre akkor válnak jogosulttá, amennyiben a nyertes a nagylemez előállítására a producerrel, illetve a Kiíróval vagy, amennyiben a Kiíró személyében változás áll be, úgy a jogutód kiíróval szerződést köt, melynek a feltételeit egyedileg tárgyalják meg a felek és külön íven fogalmazott megállapodásban rögzítik.

A Kiíró tájékoztatja a jelentkezőket, hogy a jelen felhívásban nevezett producerek személyében változás állhat be, így előfordulhat, hogy a nyertes jelentkező nem az általa megjelölt producerrel köt szerződést a nagylemez előállítására. Kiíró a változtatás jogát a Program teljes időtartamára fenntartja.

A Kiíró saját döntése és belátása szerint jogosult a jelen Felhívásban foglaltakat egyoldalúan módosítani. A módosítás indoka lehet különösen, de nem kizárólagosan:

  • a Kiíró körülményeiben bekövetkezett lényeges változás;

  • a technológia lényeges változása;

  • jogszabályváltozás;

  • a Kiíró működésével, gazdasági érdekeivel, műszaki vagy technikai lehetőségeivel, gazdálkodásával, szolgáltatást befolyásoló körülményeivel kapcsolatos ok.

Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy regisztráció előtt figyelmesen olvassák végig a Felhívásban foglaltakat.

A Programba való jelentkezéssel, azaz a regisztrációval a jelentkezők kijelentik, hogy a jelen Felhívásban foglaltakat megismerték, megértették és magukra nézve kötelezőnek fogadják el. 

Tájékoztatjuk a jelentkezőket, hogy a Kiíró adatkezelési tájékoztatója a mellékelt linkről tölthető le: https://hajogyar.hu/adatkezelesi-tajekoztato

(forrás és képek: hajogyar.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://csodobass.blog.hu/api/trackback/id/tr3018326617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása