| csodobass.blog.hu | Zenei hírek | Koncertek | Fesztiválok | Zenekarok | Galériák | Lemezajánló | Klip | 100% Rock |

csodobass music

BUDAPEST OPEN ROAD DAYS FESZTIVÁL

2024. február 18. - csodobass music

A Budapest Open Road Days fesztiválon adja első budapesti nagykoncertjét idén a 35 éves Tankcsapda. A június 27-29. között megrendezésre kerülő fesztivál helyszíne a Műegyetem rakpart lesz a Petőfi híd és a Szabadság híd között. A motorozás rajongóit összefogó közösség, az Open Road Riders Community által szervezett márkafüggetlen motoros, családi és zenei fesztiválon összesen 13 programhelyszínnel és 4 zenei színpaddal várják a fesztiválozókat – közölték a szervezők a program- és helyszínbejelentő sajtótájékoztatón Budapesten.

open_road_riders.jpg

A Budapest Open Road Days 2024 fő fellépője június 29-én, szombaton az idén 35 éves jubileumát ünneplő Tankcsapda. A zenekar első idei budapesti nagykoncertjét a Műegyetem rakparton megrendezett fesztiválon adja.

budapest_open_road_days_fesztival_tankcspda.jpg

A program- és helyszínbejelentő sajtótájékoztatón a szervezők elmondták, hogy összesen 13 programhelyszínen és 4 zenei színpadon számos programmal várják a fesztiválozókat a Budapest Open Road Days 2024 fesztiválon. A Tankcsapda nagykoncertje mellett június 28-án, pénteken a nagyszínpadon lép fel a godfater.. Az igazi szupergrup zenekart Tátrai Tibor a Kossuth- és Liszt-díjas, valamint Érdemes Művész gitárlegenda hívta életre 2020-ban. A fiatalabb generáció hangszeresei közül csupa mai nagyágyú játszik a csapatban. „Tibusz” mellett színpadon áll Szebényi Dani, Mike Gotthard, Kéri Samu és Borlai Gergő. A zenekar új lemezzel érkezik a fesztiválra, és a saját dalok mellett Tátrai Tibor emblematikus szerzeményeit is elhangzanak a rendezvényen. A közönség a Mystery Gang koncertjén is bulizhat a Budapest Open Road Days 2024-en. A zenekar három új számmal készül a fesztiválra, amelyeket itt mutatnak be először a közönségnek. Ha már zenekari évfordulók: a fesztiválon szintén fellépő Takács Vilkó, aki a Harley-Davidson egyik márkanagykövete is, a sajtótájékoztatón elmondta, ő idén a motoros jogosítványának 25 éves évfordulóját ünnepli. Little G Weevil és K.C. Brown egy izgalmas blues koncerttel várja a közönséget június 28-án a Budapest Open Road Days 2024 fesztiválon. 

budapest_open_road_days_fesztival_2024-06_27-29_muegyetem_rakpart.jpg

„Egy márka- és típusfüggetlen motoros, családi és zenei fesztivált szervezünk. Egy olyan márkafüggetlen, az élménymotorozást népszerűsítő eseményt hozunk létre, amely valódi közösségépítő erővel bír” – hangsúlyozta  Hankó Ákos, a Budapest Open Road Days 2024 főszervezője. 
 
A Budapest Open Road Days 2024 felvezető eseményeként május 23-26. között szervezik meg az Open Road Tourt, amelyen idén Győrtől Békéscsabáig motorozhatnak közösen a túra résztvevői Budapest, Jászberény, Gyomaendrőd, Orosháza-Gyopárosfürdő és Gyula megállókkal. Ahogy a korábbi években, idén is számos izgalmas programmal és koncertekkel készülnek a szervezők a közös motoros túrára
 
A fesztiválon a zene mellett a látványos és élményekben gazdag motoros programoké lesz a főszerep. A legnagyobb budapesti belvárosi fesztivált két közös motorozás foglalja keretbe: június 27-én, a 0. napon a rendezvény egy közös balatoni motoros túrával indul, amit június 29-én egy nagyszabású budapesti motoros felvonulás követ. 
A fesztivál egyik kiemelt programhelyszíne a Motor Stage sátor. Az „összmotoros sátor” egy igazi motorsimogató, ahol minden jelentős magyarországi motormárkával egy helyszínen lehet majd találkozni. A BMW, a Harley-Davidson, a Yamaha, a Suzuki és a Piaggio csoport képviselői is megjelennek itt motorokkal és témákkal egyaránt. A helyszín programjának fókuszában az élménymotorozás áll. Ezen a programhelyszínen önálló „beszélgetős” színpad, szórakoztató aktivitások és a kiállító márkák bemutatkozása, szakértői várják az érdeklődőket. A helyszín házigazdája Winkler Róbert, akinek személye garancia arra, hogy a színpadon zajló beszélgetések nem csak informatívak és szórakoztatók, de „belemenősek” is lesznek. A látogatók megismerkedhetnek itt a motormárkák újdonságaival, legfontosabb üzeneteivel, és találkozhatnak a magyarországi motoros szcéna márkanagyköveteivel is.
 
Emellett látványos motoros és bmx kaszkadőr show-kon szórakozhat a közönség, lesz Harley-Davidson történeti motorkiállítás, ahol a márka legfontosabb korszakaiból válogatott meghatározó modelleket szakmai vezetés mellett ismerhetik meg a fesztiválozók. De a látogatók ingyenes tesztvezetésekre is jelentkezhetnek a Harley on Tour kamionnál.  A fesztiválon a motorépítő műhelyek egyedi csodáival is találkozhatunk. A már műalkotásnak számító motorok kiállításán igazi különlegességeket nézhetnek és tapinthatnak az érdeklődők, sőt megismerkedhetnek és beszélgethetnek itt az alkotókkal is. 
budapest_open_road_days_fesztival_sajttaj.jpg
A Budapest Open Road Days a családokat Family-Kid Zone programhelyszínnel várja, ahol a gyerekeké és a családoké a főszerep. Innen rajtol a „nyuszimotorosok versenye”. Kicsik és nagyok is megtapasztalhatják itt a motorozás élményét a motor-szimulátorral. A felnőttek lassúsági versenyen mérethetik meg magukat. A kicsik a játéksátorban szórakozhatnak, és rajzversenyen mutathatják meg mire képes a gyermeki fantázia. 
 
Duna-parti Plázs az Open Road Days 2024-en a chillezés helyszíne. Kényelmes nyugágyakban és függőágyakban megpihenve a Duna, a nyüzsgő Budapest és a szebbnél-szebb motorok látványában gyönyörködhetnek itt a fesztiválozók. Ehhez a Plázs DJ adja a zenei alapot. A napsütést élvezve bárki úgy érezheti itt magát, mintha egy nagyvárosi klip főszereplője lenne. Napnyugta után pedig egy koktél vagy más ital mellett a lampionok fényében élvezhetjük itt a zenét, a kilátást és a társaságot. 
 
További információk és jegyvásárlás az Open Road Days hivatalos oldalán: www.openroad.hu 
 
Aktuális hírek az Open Road Days fesztiválról: az Open Road Riders Community Facebook oldalon
budapest_open_road_days_fesztival_2024-06_27-29.jpg
(forrás és képek: Rockbook magazin)

A bejegyzés trackback címe:

https://csodobass.blog.hu/api/trackback/id/tr2518326715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása