| csodobass.blog.hu | Zenei hírek | Koncertek | Fesztiválok | Zenekarok | Galériák | Lemezajánló | Klip | 100% Rock |

csodobass music

Új albumon dolgozik a Biohazard

2024. február 19. - csodobass music

2022 őszén jelentette be a Biohazard, hogy ismét a klasszikusnak számító Billy Graziadei, Bobby Hambel, Evan Seinfeld, Danny Schuler felállásban fognak turnézni, a koncertek sikere után pedig a stúdiómunkába is belevágott a zenekar és már dolgoznak az új lemezükön, ami az első albumuk lesz a 2012-es Reborn In Defiance óta.

biohazard_band_2024.jpg

Billy Graziadei a Reality Check TV-nek beszélt erről.
 
"Visszatértünk és erősebbek vagyunk, mint valaha. Tudom, hogy minden újraalakuló banda ezt mondja, de tényleg így gondolom. Minden azzal kezdődött, hogy beszéltem a régi menedzserünkkel és jó barátunkkal, Scott Koenig-gel. Ő mondta, hogy tegyünk félre minden szarságot és hozzuk újra össze a csapatot. Nekem viszont ott volt a Powerflo, amit a Cypres Hill-es Sen Dog-gal és a Fear Factory-s Christian Ode Wolbers-szel csinálok, valamint a szólókarrieremen is dolgoztam, úgyhogy csak legyintettem erre, de aztán Scott másnap elhunyt, a Rainbow bárban tartott megemlékezésen pedig odamentem Evan-höz, megöleltük egymást és azt mondtam neki, hogy bárcsak kellemesebb körülmények között találkoztunk volna újra... szóval ezzel kezdődött minden. Scott volt az események katalizátora és tudom, hogy nagyon büszkén néz le ránk odafentről.
 
Eleinte úgy voltunk vele, hogy biztos jó móka lesz újra elnyomni a régi dalokat és így is volt. A Milwaukee Metal Fest-en volt az első koncertünk, amit a Hatebreed-ből ismert Jamey Jasta szervezett. Baromi jól sikerült, aztán két fantasztikus New York-i buli következett, majd pedig elindult a teljes turnénk. Arra számítottunk, hogy idővel biztos előjön majd valami régi hülyeség, amin annak idején összevesztünk, de semmi ilyesmi nem történt. Idővel szóba került, hogy akár új dalokat is írhatnánk, aztán elkezdtük küldözgetni egymásnak az ötleteinket és már dolgozunk a következő lemezünkön, úgyhogy hivatalosan is visszatértünk!"

(forrás és képek: Rockbook magazin)

A bejegyzés trackback címe:

https://csodobass.blog.hu/api/trackback/id/tr8518328517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása