| csodobass.blog.hu | Zenei hírek | Koncertek | Fesztiválok | Zenekarok | Galériák | Lemezajánló | Klip | 100% Rock |

csodobass music

Még egy Sepultura albumot vett fel újra Max és Igor Cavalera

2024. május 02. - csodobass music

A Bestial Devastation EP és a Morbid Visions után egy egy másik korai Sepultura album, a Schizophrenia anyagát is újra felvette Max és Igor Cavalera. A testvérek által rögzített friss verzió június 21-én jelenik meg a Nuclear Blast kiadónál.

cavalera_1.jpg

Max Cavalera: "a Bestial Devastation és a Morbid Visions után a Schizophrenia-val teljes lett ez a brazil underground gyöngyszemekből álló trilógia! Számomra a Schizophrenia jelenti a death és a thrash metallal való kísérletezés csúcspontját. Akkoriban úgy éreztem, hogy leigázhatom az egész világot, és az erre irányuló elköteleződésemet azóta sem törheti meg semmi. Ez az új felvétel minden generációnak szól. Játsszátok le jó hangosan!"

Igor Cavalera: "1987 igazán progresszív év volt a metal világában. Olyan albumok jelentek meg, mint az Into The Pandemonium (Celtic Frost), a Killing Technology (Voivod) és az Under The Sign Of The Black Mark (Bathory), így nem csoda, hogy mi is azzal a hozzáállással vágtunk bele a Schizophrenia munkálataiba, hogy tágítjuk a death és a black metal határait és thrash-sel ötvözzük azokat. Büszke vagyok ezekre a dalokra, az új felvételre pedig még büszkébb."

Az Escape To The Void-ot már játszották élőben Cavalera-ék a tavalyi turnéjukon és közzé is tettek egy koncertvideót, amit a tilburgi 013 klubban rögzítettek.

Az újra felvett Schizophrenia album dallistája:

  1. Intro
  2. From The Past Comes The Storms
  3. To The Wall
  4. Escape To The Void
  5. Inquisition Symphony
  6. Screams Behind The Shadows
  7. Septic Schizo
  8. The Abyss
  9. R.I.P. (Rest In Pain)
  10. Nightmares Of Delirium (korábban kiadatlan dal)

cavalera_schizophrenia.jpg

A Cavalera július 12-én fellép a dunaújvárosi Rockmaraton Fesztiválon. a Szalki-szigeten. (jegyek ittbérletek itt)

cavalera_rockmaraton_2024.jpg

(forrás és képek: Rockbook magazin)

A bejegyzés trackback címe:

https://csodobass.blog.hu/api/trackback/id/tr9918394755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása