| csodobass.blog.hu | Zenei hírek | Koncertek | Fesztiválok | Zenekarok | Galériák | Lemezajánló | Klip | 100% Rock |

csodobass music

Dark Tranquillity: új lemez, új dal, novemberi magyar koncert

2024. június 27. - csodobass music

Augusztus 16-án jelenik meg a Dark Tranquillity új albuma. A részben megújult felállású göteborgiak friss művének címe Endtime Signals lesz, most bemutattak róla még egy dalt, és novemberben Budapesten is fellépnek.

0308darkt_1.jpeg

A Century Mediánál érkezik nyár végén a svéd Dark Tranquillity új nagylemeze. Az Endtime Signals a 2020-as Moment folytatása lesz, és megújult rajta a csapat felállása: Christopher Amott távozásával egyedül Johan Reinholdz gitározik rajta, míg Anders Iwers helyén Christian Jansson basszusgitározik, Anders Jivarp helyén pedig Joakim Strandberg Nilsson dobol. A zenekar saját bevallása szerint még a felállás változásai ellenére is stílusának velejéhez kanyarodott vissza az albummal. „Keményen dolgoztunk rajta, hogy változatos lemez szülessen, és az első előzetes dal jól felvillantja, mi mindennel készültünk – mondják. – Van itt féktelen sebesség, daráló brutalitás és a ránk váró, megsemmisítő vereséget idéző, kísérteties dallamosság is.”

darktranquillity_c.jpeg

A lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

  1. Shivers And Voids
    02. Unforgivable
    03. Neuronal Fire
    04. Not Nothing
    05. Drowned Out Voices
    06. One Of Us Is Gone
    07. The Last Imagination
    08. Enforced Perspective
    09. Our Disconnect
    10. Wayward Eyes
    11. A Bleaker Sun
    12. False Reflection
    13. Zero Sum(bónusz)
    14. In Failure (bónusz)

A már ismert The Last Imagination és Unforgivable után most a Not Nothing is meghallgatható. Az album nevét viselő körútnak budapesti állomása is lesz, november 20-án, a Barba Negrában. A turné külünleges vendége a Moonspell lesz, de jön a Blue Stage-en korábban kiválóan vizsgázott Wolfheart is és a hazánkban eddig még soha nem járt melodikus death metal banda, a Hiraes. Részletek a koncertről itt. Mikael Stanne márciusban a The Halo Effecttel is fellépett hazánkban.

(forrás és képek: Shock magazin)

A bejegyzés trackback címe:

https://csodobass.blog.hu/api/trackback/id/tr6518433821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása