| csodobass.blog.hu | Zenei hírek | Koncertek | Fesztiválok | Zenekarok | Galériák | Lemezajánló | Klip | 100% Rock |

csodobass music

Új dallal jelentkezett a Suicidal Tendencies

2024. július 09. - csodobass music

Új dallal jelentkezett a Suicidal Tendencies, igaz, a Nós Somos Família egy régebbi darab portugál nyelvű változata. Mike Muirék ugyanakkor egyre inkább hajlanak egy friss album elkészítésére.

0708mike.jpg

Eredetileg a Suicidal Tendencies 1999-es Freedumb albumán szerepelt a We Are Family című dal, amelynek most új, portugál nyelvű verzióját rögzítette a legendás hardcore/crossover-csapat. A szám az új dobos, a Slipknotból tavaly kikerült Jay Weinberg stúdiós bemutatkozását jelenti Mike Muiréknál, emellett pedig olyan vendégek bukkannak fel benne, mint João Gordo a Ratos de Porãóból, Fernanda Lira a Cryptából, B Negão a Planet Hempból, Rodrigo Lima a Dead Fishből vagy Badauí a CPM22-ból.

A Suicidal Tendencies legutóbb 2018-ban adott ki teljes albumot, ám az akkori Still Cyco Punk After All These Years is csupán Muir 1996-os szólólemeze, a Lost My Brain! (Once Again) új változata volt – friss dalokkal teli lemezt a 2016-os World Gone Mad óta nem készítettek. Ez a helyzet azonban hamarosan változhat. „A legutóbbi lemez idején olyasmiket mondtam, hogy tudom, mennyire rosszul hangzik, de nem élvezem a lemezkészítést – fogalmazott Muir az idei Hellfest egyik sajtótájékoztatóján az albumtémát firtató kérdésre. – Teljesen agybaszó dolog, és akkor az időtényezőről még nem is beszéltünk, miközben ott a család meg minden egyéb. Szóval bonyolult. De most, hogy itt van velünk Ben Weinman és Jay Weinberg… Jay már néhány koncert után is bemondta, hogy lemezt akar készíteni. És valahogy Bennel is egy húron pendülnek ebben. Ben azt mondta: amikor 12 évesen először meghallotta a Suicidalt, egyenesen hozzá szólt. És így van ezzel Jay is, valami ilyen lemezt akarnak csinálni. De amikor Tye Trujillo ugrott be hozzánk, Robert is azt mondta: készítenünk kellene egy új albumot. Így aztán most már egyre inkább hajlunk a dologra.”

Mike persze tisztában van vele, hogy a mai korszellem nem elsősorban a Suicidal Tendenciesnek kedvez. „Ha visszagondolok, mi számított trendinek és népszerűnek az első albumunk idején, nekünk közünk sem volt azokhoz a zenékhez, és rettenetes kritikákat is kaptunk. Most is hasonló a helyzet, ha megnézed, mi divatos mostanában. Szóval olyan albumot készítünk majd, ami nem tetszik majd az embereknek, én pedig baromira örülni fogok ennek. De évekkel később majd sokan, akik nem a trendeket meg a stílusokat figyelik, azt mondják rá: ez egy kibaszottul fasza lemez! Valami ilyesmi a célom. Azt szoktam mondani: szeretek jóban lenni másokkal, de egyáltalán nem érdekel, ha ők nem szeretnek engem. Sokkal könnyebb így az életem…”

(forrás és képek: Shock magazin)

A bejegyzés trackback címe:

https://csodobass.blog.hu/api/trackback/id/tr1718443085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása