| csodobass.blog.hu | Zenei hírek | Koncertek | Fesztiválok | Zenekarok | Galériák | Lemezajánló | Klip | 100% Rock |

csodobass music

Akvizícióról köt előzetes szerződést Kelet-Európa két jelentős zeneipari cége

2024. augusztus 09. - csodobass music

Bulgária vezető zenei rendezvényszervezője, a Fest Team bejelentette, hogy előzetes szerződést írt alá a Charmenko (beleértve a Charm Music és a Charmwork), Kelet-Európa egyik legfontosabb promótere, tehetségkutatója és művészeti ügynöksége felvásárlásáról, mely kiterjedt tapasztalattal, hálózattal és saját előadói körrel rendelkezik. Ez jelentős előrelépést jelent a Fest Team növekedési stratégiájában, amelynek célja a regionális jelenlét erősítése és a működés kiterjesztése Kelet-Európára, a Balkánra, Törökországra, a balti államokra és más területekre. 

ft-charmenko-1-1080x675.jpg

Az egyesülést július végén tervezik aláírni, amely a tervek szerint növelni fogja a két cég befolyását és piaci jelenlétét a kelet-európai régióban, miután 2024 februárban a Charmenko megnyitotta budapesti irodáját is Charm Music Hungary néven. A budapesti iroda vezetője a zeneiparban jól ismert Décsy Eszter lett, akinek első charmos munkája az október 13-i Nick Cave and The Bad Seeds lemezbemutató turné Papp László Sportarénában tartandó felvonása lesz.

eszter-decsy-photo-dia-komroczki-3-768x1152.jpg

„A Charmenkóval való egyesülés komoly lehetőséget jelent a Fest Team számára” – mondta Stefan Elenkov, a Fest Team vezérigazgatója. „Számunkra kiváltság egy ilyen neves és elismert céggel együttműködni a zeneiparban. A Fest Team nagyszabású zenei rendezvényszervezési szakértelmének és a Charmenko iparági know-how-jának kombinálásával olyan szinergiát kívánunk létrehozni, amely újradefiniálja a kelet-európai zenei színteret. Ez a stratégiai integráció lehetővé teszi számunkra, hogy jobban összekapcsoljuk az előadókat a helyszínekkel és fesztiválokkal, átfogó megoldásokat kínálva, amelyek javítják a fellépők és a közönség általános élményét.”

Ez a taktikai együttműködés nemcsak a Fest Team portfólióját fogja diverzifikálni, hanem jelentősen növeli annak földrajzi elérését és kulturális hatását is. A Charmenko eddigi jelenléte Kelet-Európa zenei piacán nagyban erősíti a bolgár cég hozzáférését a zenei tehetségekhez és piacokhoz.

Nick Hobbs, a Charmenko alapítója és tulajdonosa így nyilatkozott: „Mint egy, az egész kelet-európai régióban működő cégcsoport, túléltük a covidot, és visszatértünk ahhoz a növekedési ütemhez, amelyet a 2010-es évek végén elértünk. Az esélyek a független promóterek ellen szólnak, de a sok hullámvölgy ellenére a cég 2021 óta új irodákat nyitott és megduplázta a méretét anélkül, hogy adósságot halmozott volna fel. Úgy érzem, itt az ideje, hogy csatlakozzunk egy nagyobb csoporthoz, hogy a következő lépést megtegyük egy pán-kelet-európai promóciós, tehetségkutató és szolgáltató szervezet felé, amely integrálja a kreativitást, a szinergiákat és a szakmaiságot egy olyan hosszú távú stratégiával, amely az előadókat, a közönséget és az ügyfeleket helyezi előtérbe gondolkodásunkban.”

nick-hobbs.jpeg

A Fest Team és a Charmenko együtt új standardokat állítanak fel a rendezvényszervezés, az előadói kapcsolatok és fejlődés, valamint a közönség bevonása terén, megerősítve elkötelezettségüket a kivételes zenei élmények biztosítása mellett, bárhol is dolgozzanak.

Charmenko székhelye Isztambulban található, testvérirodái pedig Lengyelországban, Csehországban és Szlovákiában, Magyarországon, Horvátországban és Szerbiában működnek. Charm Music néven koncerteket szervez és promotál minden olyan országban, ahol irodái vannak, társpromóciós partnerségekkel rendelkezik a balti államokban és Bulgáriában (Fest Team). Talent buyerként segíti rendezvények, helyszínek és koncertszervezők számára Finnországban, az egykori Jugoszlávia többi részében, Romániában, Moldovában, Görögországban és Cipruson, a Kaukázusban és Egyiptomban, valamint a balti államokban, Bulgáriában és azokban az országokon, ahol saját irodáik vannak. Amint a háború véget ér, a Charmenko vissza szeretne térni Ukrajnába, és amint az orosz és fehérorosz rezsimek összeomlanak, visszatérne Oroszországba és Fehéroroszországba is. A Charmenko önálló előadói portfólióval is rendelkezik Charmworks néven, mely saját, ízlésesen eklektikus, a világ minden tájáról érkező fellépőből áll.

Fest Team Bulgária vezető zenei rendezvényszervezője és promótere, évente több mint 200 000 lelkes rajongót hoz be első osztályú fellépőivel koncerteken és fesztiválokon. A Fest Team portfóliója olyan jelentős kelet-európai eseményeket tartalmaz, mint a Sofia Solid sorozat, a Hills of Rock Fesztivál és a Spice Music Fesztivál, valamint felejthetetlen előadásokat nemzetközi sztárokkal, mint a Pantera, Eros Ramazzotti, az Arctic Monkeys, Ed Sheeran, Andrea Bocelli, az Iron Maiden, az Amon Amarth, a Kreator, Tom Jones, Omara Portuondo, a Megadeth, a Fun Lovin’ Criminals, a Five Finger Death Punch, Lenny Kravitz, a Franz Ferdinand, az Editors, a Nothing But Thieves és még sokan mások.

A Fest Team nemcsak eseményekről szól – teljes körű szolgáltatást biztosít bármilyen méretben és átfogó, 360°-os megoldásokat kínál. A stadionok mega show-jaitól, szabadtéri fesztiváloktól a koncertekig és nagyvállalati eseményekig a Fest Team digitális és közösségi tartalmat készít, pénzügyi tervezési, finanszírozási és banki kapcsolati erőforrásokat, marketing és promóciós szolgáltatásokat, tervezést és stratégiai tervezést, partneri és szponzori aktiválások végrehajtását, jegyértékesítést, hozzáférés/ beléptető rendszereket, helyszíni fizetési rendszereket, cateringet és helyszíni értékesítést, építkezést és ideiglenes helyszínlétrehozást, logisztikai, színpadi és technikai támogatást, látvány-, hang- és világítástechnikát, valamint rendezvénybiztonságot kínál.


További információk: charmenko.net

További információk: festteam.bg

(forrás és képek: Rockinform magazin)

A bejegyzés trackback címe:

https://csodobass.blog.hu/api/trackback/id/tr3118460235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása