| csodobass.blog.hu | Zenei hírek | Koncertek | Fesztiválok | Zenekarok | Galériák | Lemezajánló | Klip | 100% Rock |

csodobass music

Súlyos riffek és fogós refrének jellemzik a készülő Anthrax lemezt

2024. szeptember 14. - csodobass music

Az Anthrax alapító gitárosa, Scott Ian a Guitar World-nek adott interjút, amelyben elmondta, hogy állnak az új album dalaival és arról is beszélt, hogy mire számíthatnak a rajongók.

anthrax_2021_7.jpg

"Bízunk benne, hogy 2025 elején kijöhet az új album, de nem kapkodunk el semmit, mert azt szeretnénk, ha pontosan olyan lenne, amilyennek elképzeltük. Annak idején teljesen máshogy dolgoztunk. Kijelöltünk egy kéthónapos időszakot, amikor mindannyian otthagytunk csapot-papot, és kizárólag a stúdiózással, a keveréssel és a masztereléssel foglalkoztunk, de ez a módszer már nem lenne működőképes, mivel családos emberek vagyunk és vannak egyéb kötelezettségeink is.

Súlyos riffek és fogós refrének jellemzik az új lemezt. Még a legkeményebb nótákba is kellően dallamos refrének kerültek. Kilenc-tíz olyan dalunk született, amelyekben nagyon erősen érvényesülnek a thrash metalos hatások, ugyanakkor akár egy teljesen más jellegű albumot is összerakhatnánk, ha nem ezeket a számokat választanánk. Az nem kérdés, hogy én melyik vonalra szavazok és azt hiszem, a többiek is maximálisan egyetértenek velem. Mindannyian azt szeretnénk, hogy ez a lemez letépje az emberek arcát, a kimaradó dolgokat pedig felhasználhatjuk majd bónuszdalokként."

scott_ian_7.jpg

Az Anthrax december 10-én a Barba Negrában lép fel a Kreator-rel közös turnéjának keretén belül, amelynek különleges vendégeként a Testament melegíti be a közönséget.

A H-Music, a Rock1, a Barba Negra, a Cobra Agency és a K2 Agency bemutatja:

Kreator, Anthrax, Testament - Tour 2024

2024.12.10.

Barba Negra red Stage

Kapunyitás: 17:30

Show start: 18:30

Jegyárak:

18.999 Ft:  Elővételben - 2024.12.09-ig

19.999 Ft: A koncert napján a helyszínen

24.999 Ft: Vip jegy - limitált (!) - VIP jegy tartalmazza: ülőhely a VIP szekcióban, szeparált bár és toalett.

Normál jegyek ittVIP jegyek itt

Facebook esemény itt!

kreator_anthrax_testament_tour_2024_budapest.jpg

(forrás és képek: Rockbook magazin)

A bejegyzés trackback címe:

https://csodobass.blog.hu/api/trackback/id/tr9318491874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása