| csodobass.blog.hu | Zenei hírek | Koncertek | Fesztiválok | Zenekarok | Galériák | Lemezajánló | Klip | 100% Rock |

csodobass music

Hangszerkiállítás és tehetségkutató a Gitármánia táborban

2021. június 18. - csodobass music

Rendhagyó rendezvénye lesz idén a Gitármánia és Zenei Továbbképző Tábornak, ugyanis az eseményhez csatlakozik az AztaQ Tehetségkutató és a Hangszert a kézbe utazó kiállítás. A három program egy időben, egy helyen, július 19-től 25-ig a szolnoki Tiszaligeten lesz megtartva. Az összevont rendezvényen olyan zenekarok adnak speciális koncertet, mint a Subscribe, a Roy és Ádám Trió, a Cimbaliband, az Antares és a Fatal Error.

gmtabor.jpg

A legkiválóbb magyar zenészektől, zenetanároktól, szakemberektől lehet tanulni az idei Gitármánia és Zenei Továbbképző Táborban. Az 1 hét alatt 20 különböző zenei témakör oktatása zajlik, többek közt ének, gitár, dob, basszusgitár, billentyűs hangszerek, dalszerzés, egyéniségfejlesztés, hangszerelés, stúdiózás, szövegírás és zenekari képzés. Lesz többek közt xilofonos örömzenélés, élménydobolás, zenetörténeti előadás, illetve Hajós András és Jeli András producerek vezényletével Dalfutár interaktív beszélgetés. Leghalálosabb iramban címmel szakemberek bemutatót tartanak arról, hogy fesztiválos körülmények között hogyan lehet 20 perc alatt színpadot építeni.

Olyan kitűnő zenészek adják át a tudásukat a jövő nemzedékének, mint például Füstös Bálint (Margaret Island), Lukács Peta (Bikini), Temesi Bertalan, Kaszás Péter, Petruska András, Kékkői Zalán (Beatrice), Rékasi Attila (Subscribe), Cséry Zoltán és Pákai Petra.

 

Újdonság, hogy az AztaQ Amatőr Zenei Tehetségkutató a törökszentmiklósi művelődési házból a Gitármánia Táborba költözik, és július 23-án itt mutathatják meg tudásukat az induló zenekarok. A legjobbak fellépési lehetőségeket nyerhetnek, többek közt az idei Művészetek Völgyébe, a Kőbányai Udvar helyszínre.

Szintén újítás, hogy a táborban megrendezik a Hangszert a kézbe kiállítást, ahol július 19-től 21-ig hangszereket próbálhatnak ki és rendhagyó énekórákon vehetnek részt óvodások, általános és középiskolások. A Hangszert a kézbe regisztrációt követően ingyenesen látogatható. A 28. Gitármánia Zenei és Továbbképző Táborba 2020. július 10-ig lehet jelentkezni a www.instrumentweb.hu oldalon.

További információ:
https://instrumentweb.hu/gitartmania
http://www.facebook.com/Gitarmania

(forrás és képek: Music Media Magazin, musicmedia.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://csodobass.blog.hu/api/trackback/id/tr7116597288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása