| csodobass.blog.hu | Zenei hírek | Koncertek | Fesztiválok | Zenekarok | Galériák | Lemezajánló | Klip | 100% Rock |

csodobass music

CityRocks Könnyűzenei Tehetségkutató

2022. szeptember 13. - csodobass music

Könnyűzenei tehetségkutatót szervez Szegeden szeptember 25-én az Öröm A Zene Tehetségkutató és Gondozó sorozat, a Hangfoglaló Program és a CityRocks. Bármilyen stílusú előadó indulhat a megmérettetésen, legyen az pop, rock, jazz, hiphop, metal, blues, reggae, punk, funky, ska, swing, R&B vagy éppen country.

299582280_613649746786235_7755818779101771142_n.jpg

A nevezés feltétele csupán az, hogy a zenekar magyarországi vagy határon túli magyar legyen, amely élőzenei, hangszeres produkciókkal készül, saját dalokat ad elő.

Jelentkezni az info@cityrocks.hu címen lehet szeptember 15-én éjfélig, a nevezési díj ötezer forint. A beválogatott zenekaroknak 15 perces koncertet kell adniuk a tehetségkutatón. A verseny helyszíne a szegedi Törpe Tető. Időpontja: 2022 szeptember 25. (vasárnap) 13.00 óra

A zsűri eddigi tagjai Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára, továbbá a Hangfoglaló Program képviseletében Balázs Sziszka és Görögh Dani lesznek.

A tehetségkutató nyertese bekerül az Öröm a Zene tehetségkutató döntőjébe, ahol a fődíj 3 millió forint. Mellette valamennyi megyei és határon túli esemény győztese bekerül az Öröm a zene országos nagy döntőjébe. A teljes évad győztesének fődíja egymillió forint értékű hangszer és hangtechnikai eszközbeszerzés, valamint a Hangfoglaló Program által felajánlott 2,5 millió forint értékű támogatás, amelyet a győztes lemezanyag és videoklip készítésre fordíthat.

Mindemellett gazdára talál majd a 2017-ben alapított Öröm a zene – Újfalusi Gábor Díj is, amelyet minden állomáson egyetlen zenész érdemelhet ki kiemelkedő zenei tehetségével.

A további nyeremények között szerepel még stúdió videoklip készítés a CityRocks stábjával, koncert meghívás a CityRocks következő eseményeire, valamint fellépési lehetőség a 2023-as Szegedi Ifjúsági Napokon.

További információ:

https://www.facebook.com/events/536131914950389/?active_tab=about

(forrás és képek: CityRocks Sajtóiroda)

A bejegyzés trackback címe:

https://csodobass.blog.hu/api/trackback/id/tr1617930415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása