| csodobass.blog.hu | Zenei hírek | Koncertek | Fesztiválok | Zenekarok | Galériák | Lemezajánló | Klip | 100% Rock |

csodobass music

Fesztivállá nőtte ki magát a III. CityRocks könnyűzenei tehetségkutató

2024. július 26. - csodobass music

A nyár utolsó hétvégéjén ismét könnyűzenei tehetségkutatót szervez a CityRocks az Öröm a Zene Tehetségkutató és gondozó sorozat, a Hangfoglaló Program és a Rakpart 62 közreműködésével. Idén is várják a könnyűműfaj feltörekvő tehetségeinek jelentkezését műfaji korlátozások nélkül.

cr_2024.jpg

Idén új helyszínen, a Rakpart 62-ben - lánykori nevén- a Szabadság úszóházon rendezzük meg a CityRocks tehetségkutatót. Sőt, a helyszínnel való együttműködésünknek köszönhetően ezt egy többnapos fesztivál keretein belül tesszük. Már csütörtökön egy reggae nappal indítunk, majd péntek-szombaton cover/tribute band-ek és számtalan kiváló rockzenekar – a teljesség igénye nélkül: Endre, Warchief, Barbears, Dystopia, Heroes In A Half Shell, Lucky Stars, LATOR (AC/DC műsorral, Last (Rage Against The Machine tribute), Sabbath Szombat (Black Sabbath Tribute) – teszi tiszteletét Szeged legújabb és egyik legvagányabb szórakozóhelyén a Rakpart 62-ben.

Vasárnap, szeptember elsején, pedig immár harmadszor bonyolítjuk le a hagyományos tehetségkutatónkat, melyre várjuk a tehetséges előadók jelentkezését! A jelentkezéssel, a programmal kapcsolatban minden információ megtalálható a tehetségkutató Facebook eseményén: https://www.facebook.com/share/Y9mxrvsc6TyJzfGt/

Mindenkit várunk szeretettel már augusztus 29.-től a TÚLPART Feszt a vízen-fesztiválon és a tehetségkutatónkon is, mondta el Gajda Ferenc a CityRocks Produkció ügyvezetője 

Részletek:

Az Öröm A Zene Tehetségkutató és Gondozó sorozat, a Hangfoglaló Program  a CityRocks Produkció, valamint a Rakpart 62 bemutatja:

III. CityRocks Könnyűzenei Tehetségkutató.
Az esemény a sorozat Csongrád-Csanád megyei - szegedi fordulója.
Az esemény helyszíne: Rakpart 62/ szül.: Szabadság Úszóház, Szeged Huszár Mátyás rakpart (a Belvárosi Híd lábánál)

Az esemény időpontja: 2024. szeptember 1. (vasárnap) 14.00 óra   

A CityRocks Könnyűzenei Tehetségkutató az Öröm a zene rendszerében, a Hangfoglaló Program támogatásával jön létre. Alább olvashatók a jelentkezési feltételek. A produkciókat a beküldött hanganyagok/videók alapján előzsűrizzük, a szeptember 1-i eseményre a legjobbakat hívjuk meg.

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK:         
- magyarországi és határon túli magyar zenekarok jelentkezhetnek élőzenei, hangszeres produkciókkal
- legyenek saját dalaid
- bármilyen stílusú előadó indulhat: pop, rock, jazz, hiphop, metal, blues, reggae, punk, funky, ska, swing, R&B, country stb.
- nem fogadjuk el olyan zenekarok jelentkezését, akik az NKA Hangfoglaló Program induló zenekari alprogramjának támogatottjai voltak!
Nevezési díj nincs!

JELENTKEZÉS
E-mailben: info@cityrocks.hu
Az alábbi infókat kell elküldeni:
- biográfia
- fotó
- 2 dal mp3 formátumban, vagy működő Youtube link
- dalszövegek a feltöltött dalokhoz
- a zenekarvezető kontaktjai (név, telefonszám, e-mail cím)

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:
2024. augusztus 12. (hétfő) 24.00 óra

Ha beválogatunk, a helyszínen 15 perces koncertet kell adnod. A színpadon közös backline lesz (dob, gitárerősítők, stb.), amiről a szervezők gondoskodnak.  A továbbjutókkal az élő fellépés részleteiről egyeztetünk.

Zsűritagok:

Andrásik Remo a Hangszeresek Országos Szövetsége elnöke, a zsűri elnöke

Benkő Zsolt zenész, bluesgitáros

Görögh Dani zenész, digitális és média manager

Hímer István zenész, DJ, a CityRocks Produkció zenei rendezője

Mihály Gergely zenész, hangmérnök, producer, a Teaplant stúdió vezetője

NYEREMÉNYEK:

Minden tehetségkutató győztese bekerül a szeptember végi Öröm a Zene nagydöntőbe. Az első 10 helyezett automatikusan bekerül a Hangfoglaló Program induló zenekari pályázatának meghallgatására abban az esetben, ha érvényes pályázatot adnak majd be a kiírásra. Az Öröm a Zene nagydöntő győztese 1 millió forint értékben kap hangszert, hangtechnikai berendezést az Öröm a Zene Nonprofit Kft-től.

Különdíjak: 10 óra stúdióidő a Teaplant stúdióban, Fellépés a SZIN 2025-ön, fellépés a Rakpart 62 2025-ös évadában, fellépés a CityRocks Produkció 2025-ös valamelyik eseményén.

A program ill. a műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

További info:
Gajda Ferenc
finca@cityrocks.hu

(forrás és képek: CityRocks kommunikáció)

A bejegyzés trackback címe:

https://csodobass.blog.hu/api/trackback/id/tr3818454377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása