| csodobass.blog.hu | Zenei hírek | Koncertek | Fesztiválok | Zenekarok | Galériák | Lemezajánló | Klip | 100% Rock |

csodobass music

Háromnapos CityRocks program Kecskeméten

2024. február 25. - csodobass music

cr_veszprem_2023_22.jpg

Kedves Zenészbarátaink!

Örömmel jelentjük be – amiről a közösségi médiából, sajtóból már sokan értesültetek -, hogy 2024. május 16-18 között Kecskeméten bonyolítjuk le következő eseményünket!

Fesztiválkeretek között, háromnapos programmal készülünk

CityRocks-KecskemétRocks Fesztivál

elnevezéssel.

A programban két alkalommal lesz lehetőségetek zenei közreműködésre:

I. Rockkamion

2024. május 17. (péntek), a kora délutáni órákban a Benkó Zoltán Szabadidőközpontból indulva körbejárjuk Kecskemét utcáit/tereit egy ötszámos repertoárral. A pontos indulási időpontról később adunk tájékoztatást. Az öt dal mindegyike korábbi flashmobos műsorból kerül hamarosan kiválasztásra.

II. CityRocks Flashmob

2024. május 18. (szombat), kedvezőtlen időjárási viszonyok esetén az esőnap: 2024. május 19. (vasárnap)

Helyszín: Kecskemét/Benkó Zoltán Szabadidőközpont

Az események részletes programjairól, az eljátszásra kerülő műsorról/setlist-ről, a napi időbeosztásokról később adunk részletes információt!

Jelentkezés

A korábbi szokásoknak megfelelően jelentkezni a www.cityrocks.eu oldalon lehet mindkét eseményre. Énekesek, gitárosok, basszusgitárosok, billentyűsök és dobosok jelentkezését várjuk. A jelentkezésnél video feltöltése mindenki számára kötelező, a videókat csak Youtube link csatolásával tudjuk elfogadni. Azoknak, akik korábbi eseményeinken már résztvevők voltak, elég az adott helyszínen készült official CityRocks-os Youtube linket bemásolni. Új jelentkezőinknek: - nem a későbbi setlistből kell valamit kötelezően előadni (bár lehet, ha szeretnéd), elég egy általad előadott – szabadon választott/ akár telefonnal rögzített rövid video - verze/refrén, hogy lássuk, hogy ura vagy-e a hangszerednek/énekhangodnak!
A beérkezett jelentkezéseket folyamatosan nézzük, mindenkire sor kerül és mindenkit értesíteni fogunk!
Az események létszámkorlátozásának jogát továbbra is fenntartjuk, a Rockkamionon való részvételét különösen, előre kérjük a megértéseteket, higgyétek el nekünk lesz a legnehezebb kiválogatni a limitált résztvevőket! De a jó hír, hogy a flashmobon nincs limit egyelőre!

Jelentkezési határidő: 2024. május 1.

Oktató/tutorial videók

Idén is lesz képi segédanyag a dalok könnyebb elsajátításához, az elérésüket közzétesszük, amint kikerülnek!
Kérjük, hogy a dalokat majd ezeken a videókon keresztül sajátítsátok el, mert szinte kivétel nélkül mindet átalakítjuk, pl. dalszerkezet/riffek/tempo stb.

Hírleveleink továbbra is az első számú hivatalos információs forrást jelentik számotokra, de kérjük, hogy lehetőségeitekhez mérten kövessétek oldalainkat, közösségi média felületeinket, sok hasznos információt, tanácsot kaphattok ezeken a platformokon is!

Mindenkinek jó készülődést, gyakorlást kívánunk!

Kis ízelítő a fesztivál koncertmenüjéből: Tankcsapda, Road, Depresszió, Mobilmánia, Fish!, rengeteg tribute/cover zenekar, szóval három nap ROCK!
A fesztivál részletes programját is hamarosan közzétesszük!

Megnyitjuk a jelentkezési felületeket is a www.cityrocks.eu oldalon!

cr_fa_776.jpg
Mindenkinek jó készülődést, gyakorlást kívánunk!

CityRocks szervezői csapat

(forrás és képek: CityRocks)

A bejegyzés trackback címe:

https://csodobass.blog.hu/api/trackback/id/tr518338603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása