| csodobass.blog.hu | Zenei hírek | Koncertek | Fesztiválok | Zenekarok | Galériák | Lemezajánló | Klip | 100% Rock |

csodobass music

50 000 Ft-os NYEREMÉNY ZENEKAROKNAK

2022. november 28. - csodobass music

mutameg-1024x1024.jpg

50 000 Ft-os hangszervásárlási utalvány a nyeremény a HANGMESTER.HU 2022-es DalszövegÉrtelmező pályázatán. Nevezhetnek dalszerzők, egyéni előadók, vagy zenekarok olyan dallal, aminek a szerzője a zenekar valamely tagja. Nagyon egyszerű nevezni, ugyanis csupán a dal Youtube linkjét kell hozzászólás formájában megosztani a HANGMESTER.HU FÓRUM "MUTAMEG" topicjában, s pár sorban leírni, hogy mi a dal mondanivalója (legalább 5 mondat).

A megosztott dalok közül az lesz a győztes, amelyikre a legtöbb szavazat érkezik, ám itt NEM KELL REGISZTÁLNI a szavazáshoz, vagy boynolult kérdőíveket kitölteni, csupán e-mailben megírni az adott dal bejegyzésének sorszámát és lehetőleg 3 mondattal megindokolni, hogy miért arra a dalra esett a választás.

A pályázat kezdete: 2022.11.01.
A szavazás vége: 2022.12.06.


GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK:

- Egy zenekar/előadó több dallal is pályázhat?
- IGEN. De külön hozzászólásként megosztva. (minta a VILLON TRIÓ 26589. sorszámú bejegyzése)

- Egy e-mail címről több dalra is lehet szavazni?
- IGEN. Ha több megosztott dal is tetszik, akkor többre is szavazhatsz, csak külön meg kell indokolnod, hogy melyiknek miért tetszik a mondanivalója (legalább 3 mondattal).

- Érvényes-e a jelentkezés, ha csak a Youtube linket osztom meg, de nem írok semmit a dal mondanivalójáról?
- NEM. Örülünk ebben az esetben is a dalodnak és biztos sokan meghallgatják majd, de mivel ez egy "DalszövegÉrtelmező" program, fontos, hogy írj a dal mondanivalójáról (legalább 5 mondatot).

- Kell regisztrálnom a szavazáshoz?
- NEM. Csak egy e-mailt kell küldened a hangmester@hangmester.hu címre az adott dal bejegyzésének sorszámával (pl. 26589) és lehetőleg három mondattal, amivel indokolod, hogy mirté az adott dalra szavaztál

- Több dal is nyerhet 50 000 Ft-ot?
- NEM. Egy győztes lesz a végén. Ha döntetlen az állás, akkor az első plusz szavazatig hosszabbítjuk a versenyt.

- Mit vehetek az 50 000 Ft-os utalványból?
- Bármit a HANGMESTER.HU Hangszerboltban a bent lévő készletből: 1191 Budapest, Üllői út 201. SHOPMARK Bevásárlóközpont

- A nevezéshez kell regisztrálnom?
- Igen, akkor tudsz hozzászólni a FÓRUM-ban, ha regsiztrálsz, ami nem tart fél percig sem.

- Ki szavazhat a dalomra?
- Bárki, akinek van e-mail címe: rajongók, barátok, család, ismeretlenek, akinek tetszik a dalod, vagy a mellé írt mondataid

- Mi kell, hogy szerepeljen a posztban, amivel nevezek?
- A dal címe, az előadó (lehetőség szerint a szerző is) és legalább 5 mondat, mely a szöveg mondanivalójáról szól

- Van-e nevezési díj?
- NINCS. Bárki nevezhet általa írt dallal, vagy olyan dallal, amit neki írtak.

- Ki kapja az 50 000 Ft-os utalványt, ha nyer a dal?
- Aki nevezett, de természetesen csak a szerző hozzájárulásával érdemes nevezni, mert ha vitás helyzet alakul ki az előadó és a szerző között, akkor értelemszerűen a szerző szava lesz döntő a nyeremény átadásakor.
A HANGMESTER-Online Kft. fenntartja a jogot arra, hogy ha a pályázat során előre nem látott, jogilag vitás helyzet alakul ki, akkor ennek rendezéséig visszatartja a díj átadását. (pl. szerző és előadó vitája).

- Mi tehát a teendőm, ha van egy jó dalom?
- A HANGMESTER.HU FÓRUM oldalán a "MUTAMEG" topicban egy hozzászólásban írok a dalom mondanivalójáról (legalább 5 mondat), s ugyanebbe a posztba beteszem a dal Youtube linkjét a megfelelő gombbal (minta a VILLON TRIÓ posztja). Ezután megkérem barátaimat, rajongóimat, hogy írjanak egy e-mailt a hangmester@hangmester.hu címre a hozzászólásom sorszámával és egy mondattal, hogy miért rám szavaznak. Ez után már csak várnom kell, hogy a rám érkezett legtöbb szavazatnak köszönhetően átvegyem az 50 000 Ft értékű utalványt.

https://www.hangmester.hu/magazin.php?cikk_id=1209

(forrás és képek: hangmester.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://csodobass.blog.hu/api/trackback/id/tr317989436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása