| csodobass.blog.hu | Zenei hírek | Koncertek | Fesztiválok | Zenekarok | Galériák | Lemezajánló | Klip | 100% Rock |

csodobass music

Új album helyett ep-ket adhat ki az ANTHRAX

2023. január 30. - csodobass music

Az Anthrax két tagja, Scott Ian és Charlie Benante a Metal Edge-nek adott interjút, amelyben elmondták, hogy már 11 dalvázlatuk van, de elképzelhető, hogy nagylemez helyett inkább 5-6 számos EP-k formájában adják majd ki ezeket.

anthrax_2021_3.jpg

Scott Ian: Haladunk. Jelenleg 11 dalvázlatunk van és némelyikhez már elkészült a szöveg is. Nyilván ezen a téren még bőven lesz dolgom, de bízom benne, hogy valamikor idén stúdiózhatunk.
 
Charlie Benante: Mi lenne, ha nem egy nagylemezt adnánk ki, hanem mondjuk kétszer 6-6 dalt? Tudom, hogy egy kiadó szempontjából ez nem optimális, de manapság...
 
S.I.: Igen, ma már minden egész más. A Slipknot tagjai is felvetették, hogy nem feltétlenül érdemes nagylemezekben gondolkozni, és ami azt illeti, én mindkét nézőpontot megértem. Kétségtelen, hogy megvan a teljes albumoknak a varázsa, ugyanakkor nem biztos, hogy megéri egyszerre kiadni 11 dalt. A többség már úgysem hallgat végig egy egész nagylemezt. Pár hónapon belül lesz 14-15 kész számunk, és majd akkor eldöntjük, hogy milyen formában adjuk ki ezeket.
 
C.B.: Szerintem, ha egyszerre csak mondjuk 5 dalt adnánk ki, azt könnyebben be tudnák fogadni az emberek. Valószínűleg ez jobb lenne, mint egyszerre megjelentetni 11-et, amiből a legtöbben úgyis csak az első négyet-ötöt hallgatnák meg. A mai üzleti modell már egész más.
 
S.I.: És a koncertek szempontjából is praktikusabb lenne, mert egy-egy album megjelenésénél mindig alig várjuk, hogy élőben játszhassuk az új számokat, de ez sosem jön össze teljesen. A For All Kings-ről talán hatot adtunk elő összesen, a többit ilyen értelemben elpazaroltuk. Ha viszont egyszerre csak öt dalt adnánk ki, annyi bekerülhetne a setlistbe is.
 
C.B.: Emészthetőbb lenne a közönségnek és valószínűleg jobban is értékelnék. Ha kapnának öt valóban gyilkos dalt, biztos izgatottan várnák a következő ötöt.
.

(forrás és képek: Rockbook magazin)

A bejegyzés trackback címe:

https://csodobass.blog.hu/api/trackback/id/tr7518034438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása