| csodobass.blog.hu | Zenei hírek | Koncertek | Fesztiválok | Zenekarok | Galériák | Lemezajánló | Klip | 100% Rock |

csodobass music

Két tagjától búcsúzik a Leander Kills

2023. február 17. - csodobass music

Szomorú szívvel tájékoztatunk benneteket, hogy hosszas mérlegelés után Miki és Andris úgy döntött, hogy elhagyják a Leander Kills kötelékét. A nyíregyházi, a kiskunfélegyházi, a tatabányai és a budapesti koncerten még velünk maradnak, hogy el tudjanak búcsúzni tőletek. A Leander Kills új tagokkal megy majd tovább, de szeretnénk, ha ez a poszt most csak négyünkről szólna.

331255167_865337364759566_3228451457401801845_n.jpg

Miki:
Hosszas gondolkodás és örlődés után, úgy döntöttem, hogy befejezem a munkát a zenekarral.
Ezúton szeretném megköszönni ezt a 7 évet amit veletek kedves "Kills közönség" és a zenekarral tölthettem. Sok jó embert megismertem, sok emlékkel, élménnyel gazdagodtam!
Még az is lehet, hogy majd egyszer újból egy színpadon állunk és onnan folytatjuk ahol abbahagytuk, de most szeretnék esélyt adni magamnak, hogy új lehetőségek nyíljanak meg előttem, ill. az instrumentális albumomat szeretném befejezni idén és természetesen többet foglalkozni a meglévő projektjeimmel.
Akik szeretnék még így együtt látni a jelenlegi felállást, és elbúcsúzni tőlünk , Nyíregyházán, Kiskunfélegyházán, Tatabányán és Budapesten a Barba Negrában megtehetik.
Puszi mindenkinek ! <3”
Andris:
Hét év közös munka után nehéz szívvel, de úgy döntöttem elhagyom a Leander Kills csapatát.
Számomra a zene - a zenélés - egymás felkarolásáról, támogatásáról szól. Arról, hogy egy közösségen belül segítünk egymásnak növekedni, új szinteket elérni. Művészileg, szellemileg, lelkileg. Most úgy érzem útnak kell indulnom ezeket az értékeket máshol keresni.
Köszönöm a Kills-nek ezt az elmúlt hét évet! Leírhatatlan élmény volt, és örök emlék marad számomra! Köszönöm Mikinek, és Valentinnek a színpadon eltöltött közös perceket, bakikat, a rengeteg nevetést. Köszönöm Leandernek, hogy bizalommal állt hozzám az első perctől kezdve. Külön köszönöm a managerünknek, Josephnek, hogy kitartott mellettünk jóban-rosszban, és biztos vagyok benne, hogy ezután is teljes gőzzel viszi tovább a hátán a produkciót.
Nem utolsó sorban, köszönöm Nektek, hogy annak idején tárt karokkal fogadtatok és az évek alatt ott álltatok velünk szemben minden egyes koncerten!
Nekem most valami más következik.
Barátsággal, és szeretettel távozom, és teljes szívemmel kívánom a további sikereket az egész csapatnak!”
Valentin
Nagyon sajnálom, hogy így alakult, és kívánom, hogy zeneileg mindannyian ki tudjunk teljesedni a jövőben. Nekünk ez a dolgunk. Ugyan a zenekarban való közös munkának most vége, Miki és Andris számíthatnak rám a jövőben is. Nagyon bízom benne, hogy dolgozunk még együtt! “
Leander
Borzasztóan sajnálom Andris és Miki döntését. Az elmúlt pár év mindenkinek nehéz volt, de a mi szakmánkat különösen érintette. Szeretettel és barátsággal gondolok Rájuk és biztos vagyok benne, hogy fogunk mi még egy színpadon állni. Köszönöm nekik az elmúlt 7 évet ”
323139222_434074768834662_729422577721429135_n.jpg
.
(forrás és képek: Leander Kills fb)

A bejegyzés trackback címe:

https://csodobass.blog.hu/api/trackback/id/tr718051536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása