| csodobass.blog.hu | Zenei hírek | Koncertek | Fesztiválok | Zenekarok | Galériák | Lemezajánló | Klip | 100% Rock |

csodobass music

Brian Johnson alig várja, hogy újra színpadra lépjen az AC/DC-vel

2023. június 04. - csodobass music

2016 szeptemberében adta eddigi utolsó koncertjét az AC/DC a kihívásokkal teli Rock Or Bust turné keretében, az október 6-8. között megrendezésre kerülő Power Trip fesztiválon azonban újra színpadra állnak majd, olyan előadók társaságában, mint Ozzy Osbourne, a Guns N' Roses, az Iron Maiden, a Metallica és a Tool, Brian Johnson pedig már alig várja, hogy ismét felléphessen a zenekarral.

brian_johnson_8.jpg

"Úgy döntöttünk, eleget teszünk ennek a nagyszerű felkérésnek. Egy csodálatos helyszínen játszunk majd Palm Springs-ben, a sivatag és a Coachella fesztivál területének közelében. Csak igazi rock and roll bandák lépnek fel, úgyhogy biztos fantasztikus lesz, és egyúttal azt is bizonyítja, hogy mekkora létjogosultsága van ennek a műfajnak. Itt tér vissza Ozzy Osbourne is, de láthatom a Guns N' Roses, a Metallica és az Iron Maiden tagjait is, úgyhogy egy csomó régi barátom lesz egy helyen! Hatalmas bulira számítok.
 
Már alig várom ezt a koncertet, hiszen három év telt el azóta, hogy mindannyian összejöttünk és felvettük a Power Up albumot, ami ha jól emlékszem, 27 országban lett listavezető, úgyhogy nagyon büszkék vagyunk erre a lemezre.
.

A megjelenés után természetesen szerettünk volna koncertezni is, úgyhogy elutaztunk Amszterdamba próbálni. Ismét Phil Rudd dobolt, én pedig azt a fülmonitort használtam, amit direkt nekem fejlesztettek ki. Komolyan mondom, hogy még sosem szólt olyan jól a banda, mint akkor. Három héten keresztül csak egy szabadnapot tartottunk, és nagyon élveztük, hogy együtt lehetünk. Pár szó és akkord persze talán még nem volt a helyén, de tudtuk, hogy a koncertekre minden rendben lesz, csakhogy közben szólt a turnémenedzserünk, hogy Kínából elindult valami szar új vírus, úgyhogy menjünk haza másfél hónapra, aztán majd innen folytatjuk. Mindenki jól tudja, hogy ezután mi történt. Angus-t és Phil-t hónapokig ki sem engedték Ausztráliából, illetve Új-Zélandról.
 
Nehéz újra összehozni mindenkit egy olyan kaliberű zenekarnál, mint az AC/DC. Sok stábtag közben más előadókkal dolgozott, de elvileg mindannyian újra velünk tartanak, úgyhogy remélhetőleg nem lesz semmi probléma. Az mindenesetre biztos, hogy mi nagyon izgatottak vagyunk és újra ég bennünk az a bizonyos tűz."
.

(forrás és képek: Rockbook magazin)

A bejegyzés trackback címe:

https://csodobass.blog.hu/api/trackback/id/tr7318137008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása