| csodobass.blog.hu | Zenei hírek | Koncertek | Fesztiválok | Zenekarok | Galériák | Lemezajánló | Klip | 100% Rock |

csodobass music

Magyarország legnagyobb rockzenekara Veszprémben ad koncertet

2023. június 15. - csodobass music

Zenélni jó! Együtt zenélni még jobb. Ezért a Hangjáték júniusban elhozza Veszprémbe a CityRocks-ot, hogy egy felejthetetlen élményt adjanak amatőr és profi zenészeknek. Június 18-án, a Gyárkert Kultúrparkban több száz zenész csap együtt a húrokba, és éli át egy profi koncert izgalmát, a közös zenélés eufóriáját. 

347126341_762006082129056_3568118127957693710_n.jpg

A zenélő flashmob-on megszólalnak majd a legnagyobb rock slágerek, beírva ezzel Közép-Európa legnagyobb rockzenekarát Veszprém életébe. A zenélés felszabadító ereje sokaknak meghatározó emléket szerez majd ezen a koncerten.
.
A CityRocks-ot egy zenészekből álló baráti társaság alapította 2017-ben Magyarországon, Szegeden. A kezdeményezés célja az, hogy az élő zenét, azon belül is a rockzenét minél több emberhez juttassák el, valamint, hogy a profi és gyakorlott zenészek mellett olyan amatőröknek is koncertélményt tudjanak adni, akik eddig csak otthon magukban tudtak zenélni. Ráadásul mindezt egy rendhagyó közösségi élmény keretében, ahol a legkisebbektől a felnőttekig mindenki együtt zenél és énekel - egy alkalommal akár több ezren is!
.
A CityRocks-on résztvevők között a gyerekek ugyanúgy megtalálhatók, mint az idősebb korosztály. Sem alsó, sem felső korhatár nincs, az eddigi koncerteken a legfiatalabb hangszeres résztvevő 8, a legidősebb pedig 74 éves volt. A CityRocks fontos célkitűzése – az élő zene és a rock népszerűsítése mellett – egy összetartó, zenét szerető és művelő közösség kialakítása. A CityRocks alkalmakra rendszeresen érkeznek zenészek a Kárpát-medence minden országából, ahogyan Lengyelországból, Ausztriából, Németországból, Nagy-Britanniából, Svédországból, Franciaországból és Olaszországból is.
További információk, zenészeknek jelentkezés a CityRocks nagyzenekarába: www.cityrocks.eu
.
Program:
15.00-17.00 CityRocks nyilvános főpróba
17.20 Carl zenekar koncert 18.00-ig
18.30 CityRocks - Közép Európa legnagyobb rockzenekara - flashmob koncert
Vége: 20.30-21.00 óra
.
Műsor:
Omega – Petróleum lámpa/ JET – Are you gonna be my girl/ Iggy Pop – Lust for life/ medley
Twisted Sister – We’re not gonna take it
Fish – Gyere ki a rétre
Intim Torna Illegál – Örökké
Tankcsapda – Gyűrd össze a lepedőt
Bikini – Ki visz majd haza
Republic – Repül a bálna
Depeche Mode – Enjoy the silence
Billy Idol – Rebell yell
Nirvana – Smells like teen spirit
Ramones – Blitzkrieg bop
Green Day – American idiot
White Stripes – Seven nation army
.
A műsorban fellépő Carl zenekarról:
A Carl 2020-ban alakult, alter/indie rockot játszó zenekar, akik a 2022-es CityRocks/Öröm a zene könnyűzenei tehetségkutató különdíjasai.
Jelenleg a "Kicsit legyek egyedül" első nagylemezük és két megjelent videóklip után, Szeged és az ország underground klub és fesztivál vérkeringésébe szeretnének bekerülni. Felléptek a Szegedi Ifjúsági Napokon, az Alpárfeszten, a Kanizsa Feszten és más hazai fesztiválokon. Jelenleg következő lemezükön dolgoznak.
.
AZ ESEMÉNY ELÉRTE A MAXIMÁLIS LÉTSZÁMOT, ÍGY A REGISZTRÁCIÓT LEZÁRTUK!
A műsorváltoztatás jogát a szervezők fenntartják!
Az eseményen a résztvevő közönség a helyszínen készülő felvételeken megjelenhet, a helyszínre való belépéssel ezzel minden jelenlévő hozzájárul és tudomásul veszi, hogy a szervezők felé semmilyen utólagos reklamációval, jogorvoslattal nem élhet.
Kedvezőtlen időjárás esetén a kezdési időpontok módosulhatnak, illetve a szervezők élhetnek a rendezvény 2023. június 25 -i esőnapjának alkalmazásáról.
-----------------------------
A CityRocks Veszprémbe a Hangjáték, azaz a VEB2023 EKF zenei fejlesztési program meghívására érkezik, amelynek missziója kifejezetten az amatőr zenélés népszerűsítése, a zenei oktatás, a közösségi zenélés új, városi koncepciójának kialakítása. A rendezvény a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával jön létre.
.
(forrás és képek: fb esemény)

A bejegyzés trackback címe:

https://csodobass.blog.hu/api/trackback/id/tr2518146534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása