| csodobass.blog.hu | Zenei hírek | Koncertek | Fesztiválok | Zenekarok | Galériák | Lemezajánló | Klip | 100% Rock |

csodobass music

Újra összeáll Magyarország legnagyobb rockzenekara!

2021. augusztus 10. - csodobass music

Szeged és Kecskemét után Dunaújvárosban, a Szalki-szigeten koncertezik az ország legnagyobb rockzenekara, a CityRocks.  A korábbi különleges koncerteken 2018-ban Szegeden 400, 2019-ben Kecskeméten 500 énekes, dobos és gitáros gyűlt össze egy nagy közös zenélésre.

cityrocks_2021_dunaujvaros.jpg

2018-ban indult útjára CityRocks. Szobában magukban zenélgető kezdők, rutinos profik, a mindennapokból kiszakadni vágyó amatőrök alkotják a közösségünket. Semmihez sem foghatók azok az energiák, amelyek felszabadulnak egy-egy rendezvényünkön. Ennek megmondhatói a résztvevő zenészek is, csakúgy, mint a közönség tagjai. Nem véletlen, hogy a koncert.hu „Az év hazai nagykoncertje” – szavazáson a CityRocks programja 2018-ban a harmadik, 2019-ben a második helyen végzett, miközben a legjobb tízbe csak első kategóriás sztárok Aréna-koncertjei fértek be – mondta Gajda Ferenc főszervező.

A több száz zenész a kétórás koncerten ismert külföldi és magyar slágereket játszik majd.  Olyan külföldi előadók dalai csendülnek majd fel, mint az AC/DC, Led Zeppelin, Pink Floyd, Linkin Park, Black Sabbath, Bryan Adams, Blink-182, Amy Winehouse, de a magyar zenekarok dalai sem hiányoznak majd: a Tankcsapda, a Quimby, a Republic és a Depresszió egy-egy száma is elhangzik majd.

A dunaújvárosi látványos óriászenekarhoz különleges hangszeresek is csatlakoztak, több számban például japán taiko dobosok is játszani fognak. Emellett egy-egy számban a Dunaújvárosi Móricz Zsigmond Általános Iskola tanulói is énekelnek. A rendezvényről több videóklipet is készíteni fogunk, tehát aki lemaradna az élő koncertről, az később a közösségi oldalakon meg tudja majd nézni a felvételeket. Korábbi filmjeinkre már 130 millióan kattintottak rá a saját oldalainkon és a partner tartalomszolgáltatók felületein – mondta Révész Zsolt kommunikációs vezető.

A program augusztus 21-én délelőtt 10 órakor indul, a próbák és a főpróba is nyilvános lesz. A CityRocks óriászenekar koncertje 16 órakor kezdődik. Este pedig színpadi produkciók lesznek: a Sasa Lele és a Sabbath Szombat (Black Sabbath tribute) zenekarok lépnek fel.

A teljes rendezvény ingyenes és a jogszabályok értelmében védettségi igazolás nélkül tekinthető meg.

 

(forrás és képek: CityRocks sajtóanyag)

A bejegyzés trackback címe:

https://csodobass.blog.hu/api/trackback/id/tr916655610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása